Õlivahetus Vw Passat TDI - PD 96Kw 2003a (Kütuse filter)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Minul seda tagasivoolu klappi seal ei olegi. Ehk siis k?ik mis pumbast tuleb l?heb tagasi k?ttepaaki.
Mul oli jama, et ?hk tiirles filtrist pumpa ja siis uuesti filtrisse ja siis uuesti pumpa ja siis uuesti filtrisse ja siis uuesti pumpa jne jne jne
EDIT: ehk siis otsisin sellile filtri millel seda auku ei ole.
[Muudetud: 21-11-2006 Offroader]
Mul oli jama, et ?hk tiirles filtrist pumpa ja siis uuesti filtrisse ja siis uuesti pumpa ja siis uuesti filtrisse ja siis uuesti pumpa jne jne jne
EDIT: ehk siis otsisin sellile filtri millel seda auku ei ole.
[Muudetud: 21-11-2006 Offroader]
Radius Machining - CNC treimine ja freesimine. http://www.radius.ee
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Igale automudelile on ette n?htud kindel filter kataloogi j?rgi - ei saa osta nii mis meeldib ja mis mitte v?i mida remondimees soovitab.
Niinekas - korraliku tootja filter sobib ja t??tab alati (kuni esimese solgi saamiseni...).
Niinekas - korraliku tootja filter sobib ja t??tab alati (kuni esimese solgi saamiseni...).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
See saksa insener kes selle "userfuckingmanual'i" on koostanud ei oska elu sees aimatagi millist k?tust m??akse Eestis koodnimetuse "diiselk?tus" all. Ma k?ll ei oska arvata mida see 2 taktiline ?li v?iks halba teha seal. Samas lubab seesama manual kasutada k?tteks biodiislit. Kamoon, on siin mingi loogika v?Algselt postitas: Stephan
PD mootorile keelatud igasugu lisandeid k?tusele sisse valada ?tleb userfuckingmanual.
samas siin m?ni vend edukalt igal tankimisel 2 taktilise ?li paaki valab.
Mario
sry, l?ks v?heke OT'ks k?tte.
[Muudetud: 22-11-2006 ivar80]
Algselt postitas: Stephan
PD mootorile keelatud igasugu lisandeid k?tusele sisse valada ?tleb userfuckingmanual.
samas siin m?ni vend edukalt igal tankimisel 2 taktilise ?li paaki valab.
Mu meelest tasuks ocida viga mujalt, kui auto k?ima ei l?he ja lisandeid vajab selleks....
Mario
samas saab ju lisandeid kasutada ka preventatiivsel eesm?rgil
50 666 98
Mis asja sa ?ra teed?Algselt postitas: urbaanboheemik
niinekas sul raisk on annet, isegi ?livahetuse teema suudad sa mitme lehek?lje pikkuseks ajada.tase:PToo Tartusse ma teen ise ?ra

M?tle n??d mis sa talle tegid k?ike h??d!
/niinekas/
minu aeg on siin ümber saanud