minu omal on peeglid kokkuk?ivad. Kui autot lumest puhastada, siis loomulikult k?in ka peegli "jalad" ?le, et suuri j??kamakaid k?lge ei j??ks. Kergema j?? ragistavad vabalt lahti.
KAs n??d automaatelt iga s??te v?lja liigutamise peale see kokkulappimine m?istlik on, aga parklates on k?ll mugav peeglid kokku pakkida, et keegi puusaga neid tagurpidi ei jookseks.
Passat 1998.a peeglite asendamine uuemate vastu?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Veteran
- Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 18 korda
Asi on edenenud sedav?rd, et kogun raha 
Leidsin E-bayst peeglid USAst, ootan vastukaja kas EEstisse ka saadavad, kui jah, siis hakkan rahakoti korrastama
:D
Uudishimust v?tsin uksepolstri maha ja uurisin kuidas peegel k?ljest tuleb, kui kellelgil oleks detailjooniseid, sis oleks v?gagi hea.
asi edeneb, vaikselt, aga edeneb
Rainer

Leidsin E-bayst peeglid USAst, ootan vastukaja kas EEstisse ka saadavad, kui jah, siis hakkan rahakoti korrastama

Uudishimust v?tsin uksepolstri maha ja uurisin kuidas peegel k?ljest tuleb, kui kellelgil oleks detailjooniseid, sis oleks v?gagi hea.
asi edeneb, vaikselt, aga edeneb

Rainer
Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
Ei m?leta k?ll t?pselt, kuid kui v?tad polstri maha, siis selle v?ikse k?lari all (mis peegli juures... seespool ust) Kuuskant poldid mis hoiavad peeglit kinni?
Olen ise paar korda seda polstrit maha kakkunud, ja vist silma j??nud. Pead ei anna, et see nii on...
Igastahes on hea et asi liigub.
Endal plaan teha ise follow me home tuled, kuid eks paistab mis sellest projektist saab
Olen ise paar korda seda polstrit maha kakkunud, ja vist silma j??nud. Pead ei anna, et see nii on...
Igastahes on hea et asi liigub.
Endal plaan teha ise follow me home tuled, kuid eks paistab mis sellest projektist saab

Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...