K: Plekkvelje laiendamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Re:
Palju vett vahepeal merre voolanud, mõni usin mode võiks selle teema tõsta tehnilisse
Toimetanud siin vahepeal velgedega, ei mäleta enam peast mõõte, aga tegin 14" plekkvelgedele torust kiilud

Uue asjana proovin ära selle lehtmetallist kiilu vahele paneku, toorik on laiali ära lastud

Kiilu materjal peaks minuni lähipäevil jõudma, kui muidu olen alati velgi treinud laiali, siis seekord tuli kõik ära teha relakaga, mõelge ise miks

homme vaatan kas saab ka kokku punktida

Toimetanud siin vahepeal velgedega, ei mäleta enam peast mõõte, aga tegin 14" plekkvelgedele torust kiilud

Uue asjana proovin ära selle lehtmetallist kiilu vahele paneku, toorik on laiali ära lastud

Kiilu materjal peaks minuni lähipäevil jõudma, kui muidu olen alati velgi treinud laiali, siis seekord tuli kõik ära teha relakaga, mõelge ise miks

homme vaatan kas saab ka kokku punktida

Viimati muutis tito, 21 Nov 2015, 15:49, muudetud 1 kord kokku.
- Siim
- Huviline
- Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: K: Plekkvelje laiendamine
Siga lahe, aga ingel [VW Bot: "Keel korda!"] se keevitus rant jääb ikka tobeda koha peale.
PS: se sajane on päris vägev, tuli su FAG'i teema meelde, kus saja kroonine oli.
PS: se sajane on päris vägev, tuli su FAG'i teema meelde, kus saja kroonine oli.

- tito
- Huviline
See 100,- on lege teema jahSiim kirjutas:Siga lahe, aga ingel se keevitus rant jääb ikka tobeda koha peale.

No kogu see keevitamine oli huumor kuubis, punktisin kokku elektroodiga, oma arust paremini kui 1 mees enda caddyt keevitanud

See mängukann tööks ei kõlba, lärmab rohkem kui keevitab

Eks ma töö juures proovin heaks keevitada normaalse aparaadiga ja usu mind mul relakas käekülge kasvand, teen tollega s*tast saia

- tito
- Huviline
Nonii täna siis jõudsin lõpuks kokku keevitada ja suurema läbu maha käiata.

14,5 tolli laia velje kohta oli 20 ja 20 raskuse soov viimane, peale seda täristasin kokku, paremaks enam rihtida ei viitsind

Stiilinäide

Näpuotsaga pahtlit ja timm

14,5 tolli laia velje kohta oli 20 ja 20 raskuse soov viimane, peale seda täristasin kokku, paremaks enam rihtida ei viitsind

Stiilinäide

Näpuotsaga pahtlit ja timm

Viimati muutis tito, 30 Nov 2015, 17:57, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: 4x4 Bora Variant, Bora Variant
- Tänatud: 2 korda
Vaatan ja imestan ka et mismoodi see küll autole külge saab ilma et rehvi pooleks hakkab sööma.Lisaks hakkab ta laagreid sööma.
Need vist tänavale ei tule.
Igav on vist Titol. Maja valmis?
Muidu tubli töö ja kui ei proovi siis ei saagi teada...
Need vist tänavale ei tule.
Igav on vist Titol. Maja valmis?
Muidu tubli töö ja kui ei proovi siis ei saagi teada...
Viimati muutis Riho72, 06 Dets 2015, 21:10, muudetud 1 kord kokku.
Lugupidamisega Riho
Rahulolu on peamine
Rahulolu on peamine
- tito
- Huviline
ET ei oska hetkel kohe pakkuda
Selle velje tegin noortele eeskujuks, palju on foorumis 14, 15 ja 16 tolli laiendatud plekkvelgi, oleks tagumine aeg midagi suuremat teha
Alla see velg ei lähe kuhugi.... võibolla
All show, no go
eks mul ole huvitavaid ideid veelgi

Selle velje tegin noortele eeskujuks, palju on foorumis 14, 15 ja 16 tolli laiendatud plekkvelgi, oleks tagumine aeg midagi suuremat teha

Alla see velg ei lähe kuhugi.... võibolla

All show, no go
eks mul ole huvitavaid ideid veelgi
Viimati muutis tito, 07 Dets 2015, 20:51, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 56660496
- Auto: vw golf mk1 2,0L G60 ,MB CLK 200 Kompressor
Tõstan vana teema üles. Oleks vaja Tartus või siin lähedal 4 15 tollist plekkvelge pooleks lõigata. Kui on huvi, siis hiljem vaja treipinki ka kogu kompott panna. Täpsem info PS kaudu. Loodan et on kedagi, kes sellega aidata saab.