Akuhappe vahetus on rohkem vana nõukaaja teema kui sellega püüti veel päästa mis päästa annab kui akud oli ülim defitsiit. Tänapäeval sellega enam ei mässata. Lisaks ei saa akust kogu elektrolüüti kätte ja põhja üles keerata ei soovita kuna põhja sadestunud aktiivaine võib sattuda plaatide vahele ja need lühistada. Lisaks algab ilma happeta plaatide pinnal kohe intensiivne sulfateerumisprotsess kui purkidesse kohe valmis elektrolüüti ei kallata. Lihtsam on uus aku osta.Mafeikin17 kirjutas:Kas keegi seda akuhappe teemat ka oskab veits seletada.
kuidas kõige mugavam teda vahetada on jne mida täpsemalt ostma peab.
väikest infomartsiioni tahaks akukohta teada.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: a6 3.0q
-
- Huviline
-
- Huviline
kuna elan maal ja linna päris tihti asja pole siis nagu teeks mis teha annab sest suvel aku nagunii toimib.
Point selles et see aku on 2 aastat vb vana . auto on mul4 aastat olnud ja 3 s aku juba
esimene mis autopeal oli l2bi.
2teine aku oli enam vähem siis mingi aeg oli bensiin õlis. käisin nii öelda tarkmehe juures nimega SÄRG diagnostika tegelane viljandis.
ütles mulle hunnik vigu ning siis ütles et aku on surnud.
seega ostsin 3 nda aku mis siiamaani on toiminud.
võim on veetud akupealt pistikusse. ning pistikust võimuni.
minugi poolest võin selle külma ka ära kannatada aga lihtsalt nõme kodus okei panen laadija järgi ja timm. aga ingel [VW Bot: "Keel korda!"] naise juurde minnes ei viici seal hommikuti ega õhtuti seda mölakat akut maha kakkuda.
mul ema mingi tuttav vana näss on juba aga kujutab endale ette et on sitaks tark vend.
plaanib siin mingi päev suuri keemilisi katseid teha akuga:D:D
ma ei kujuta ette mis tal välja tuleb aga kui Midagi tuksi keerab siis vähemalt on mul õnnelik päev kellelt uut akut küsida
Point selles et see aku on 2 aastat vb vana . auto on mul4 aastat olnud ja 3 s aku juba
esimene mis autopeal oli l2bi.
2teine aku oli enam vähem siis mingi aeg oli bensiin õlis. käisin nii öelda tarkmehe juures nimega SÄRG diagnostika tegelane viljandis.
ütles mulle hunnik vigu ning siis ütles et aku on surnud.
seega ostsin 3 nda aku mis siiamaani on toiminud.
võim on veetud akupealt pistikusse. ning pistikust võimuni.
minugi poolest võin selle külma ka ära kannatada aga lihtsalt nõme kodus okei panen laadija järgi ja timm. aga ingel [VW Bot: "Keel korda!"] naise juurde minnes ei viici seal hommikuti ega õhtuti seda mölakat akut maha kakkuda.
mul ema mingi tuttav vana näss on juba aga kujutab endale ette et on sitaks tark vend.
plaanib siin mingi päev suuri keemilisi katseid teha akuga:D:D
ma ei kujuta ette mis tal välja tuleb aga kui Midagi tuksi keerab siis vähemalt on mul õnnelik päev kellelt uut akut küsida