golf 4 lärmakas 1,9 tdi 81kw

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Re: golf 4 lärmakas 1,9 tdi 81kw

Lugemata postitus Postitas copilot »

golfi_vend kirjutas:Kui õpetad siis võin ise ka keerata, mitte, et ma ei oskaks mutrivõtit käes hoida vaid pole kunagi reguleerinud.
pumba küljes oleval rihmarattal mida siis hammasrihm ringi veab, peaks olema(minu auto moto puhul on) 3 polti(13mm minul). keerad need veidi lahti, ja nüüd et saada varajasemaks tuleb keerata nr 22 võtmega(kui ei eksi) seal ratta keskel olevast poldist enda poole ehk siis sõidu poole, et saada hilisemaks siis salongi poole. kuid keera õige vähe. paar milli ja võib muutuda päris palju, endal keerasin algul veidi liiga varajaseks. kui arvad et OK siis need 3 polti kinni ja auto käima ja uuesti kaabliga järgi kontrollida. hea oleks kui jätad meelde või märgid ära et kus asendis ennem oli. ise tegin silma järgi ja olid näha seibide jäljed.
loodan et ei jäänud arusaamatuks miskit.
Diesel Power KEEPS ME GOING

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Kui tahad võin ta sul ikkagi üle vaadata. Nr on 53956189 helista peale kella kolme.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Märgin ära, et kui tegemist on "pooliku" VAG-COM versiooniga siis süüdet kontrollida ei saa. Programm peab olema "fully activated-registrered". Selle jaoks on juba key generatorid ja crackid ja asjad. Mul on endal üks programmijupp netist tõmmatud mis versioon 409 ära petab ja täisversiooniks avab.

Vasta

Mine “Diislid”