Auto subwoofer.

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

GWallace
Huviline
Auto: Citroen Jumper '16

Re: Auto subwoofer.

Lugemata postitus Postitas GWallace »

Huvitab kindlasti ja loeks, aga pole õigusi selle koha lugemiseks. :D
No mul Passatil 44Ah Varta aku peal. Tundub suhteliselt vana, aga mingeid käivitumise probleeme pole seni olnud. Eks 1.6 väga võimsat vast ei vaja ka. Sellest saan ka aru, et mida võimsamalt kuulad, seda kiiremini ta läbi võtab. Seepärast olengi juba mõelnud, et mingit väga-väga võimsat süsteemi ei sooviks peale aretada. Aga noh, algatuseks makk ja siis kevade poole juba rohkem asja uurinud ja mõtleb kuidas supaka ideed lahendada. Eks neid rahalisi vahendeid peab ka vaatama. :)
Viimati muutis GWallace, 12 Jaan 2013, 11:07, muudetud 1 kord kokku.

ardiilves
Huviline
Telefon: 5248471
Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Re: Auto subwoofer.

Lugemata postitus Postitas ardiilves »

GWallace kirjutas:Huvitab kindlasti ja loeks, aga pole õigusi selle koha lugemiseks. :D
No mul Passatil 44Ah Varta aku peal. Tundub suhteliselt vana, aga mingeid käivitumise probleeme pole seni olnud. Eks 1.6 väga võimsat vast ei vaja ka. Sellest saan ka aru, et mida võimsamalt kuulad, seda kiiremini ta läbi võtab. Seepärast olengi juba mõelnud, et mingit väga-väga võimsat süsteemi ei sooviks peale aretada. Aga noh, algatuseks makk ja siis kevade poole juba rohkem asja uurinud ja mõtleb kuidas supaka ideed lahendada. Eks neid rahalisi vahendeid peab ka vaatama. :)
Oih. Olin unustanud, et mu auto teema klubiliste autode all.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.

Vasta

Mine “Audio ja video”