Seal õhtuti mingid tervisesportlased pole probleemiks ?madgreyrat kirjutas:leidsime ühe parkla veel kus hea koguneda senikaua kui tõkkepuud pole külge poogitud. Vabaõhumuuseumi juures, enne pea sissepääsu rocca poole on uus parkla tehtud. Tundus täpselt siuke paras, peaaegu mere ääres, puud varjamas suuremad tuuled ja suht koht rahulik loodedavasti.
TALLINN - kolmapäev kell 19 kogunemine
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Re: TALLINN - Kolmapäev kell 20 Mustika Keskuse all parklas
- TanelP
- Huviline
- Auto: VW Caddy mk1 w/o engine, VW Käfer 1.2
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 8 korda
keegi tuleva kolmap viitsiks kapoti all õpetada mind?, igavene hunnik lahtiseid ja kahtlaseid juhtmeid, armatuuris tulukesed vilguvad kuidas ise tahavad...
you know you are doing something right when the haters come out.
-
- Huviline
- Telefon: 58877695
- Auto: 2x vw passat b5.5
- Tänatud: 1 kord
Ma teeks ettepaneku see kolmap katsetada siis esimest väljas olemist. Kas siis eelnevalt pakutud rocca lähedal mingi parkla v kakumäe. Käisin kakumäel ise, sain edukalt kõigist lamavatest üle 

-
- Huviline
Näoraamatu komuunis sai arutatud ning see kord koguneme kakumäel. Vihmase ilmaga rocca. Vähemalt oleme väljas.Dejavu kirjutas:Ma teeks ettepaneku see kolmap katsetada siis esimest väljas olemist. Kas siis eelnevalt pakutud rocca lähedal mingi parkla v kakumäe. Käisin kakumäel ise, sain edukalt kõigist lamavatest üle
-
- Huviline
- Telefon: 56215259
- Auto: VW Golf 3 GTI 16V, Audi A4 B5 4.2 V8 Quattro
tol päeval kui me ise tervislikud olime, oli see parkla täiesti tühitito kirjutas:Seal õhtuti mingid tervisesportlased pole probleemiks ?madgreyrat kirjutas:leidsime ühe parkla veel kus hea koguneda senikaua kui tõkkepuud pole külge poogitud. Vabaõhumuuseumi juures, enne pea sissepääsu rocca poole on uus parkla tehtud. Tundus täpselt siuke paras, peaaegu mere ääres, puud varjamas suuremad tuuled ja suht koht rahulik loodedavasti.

Golf saab valmis siis kui ta valmis on, mitte varem!
Keegi võiks pealkirjas ka asukoha ära muuta siis, muidu äkki ajab segadusse kedagi 

- tito
- Huviline
Ma olen juba segaduses ja seoses sellega jätan täna vaheleChris-T kirjutas:Keegi võiks pealkirjas ka asukoha ära muuta siis, muidu äkki ajab segadusse kedagi

-
- Huviline
- Telefon: 5248471
- Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Ma ka segaduses. Vana hea kakumäe või mingine uus pleiss?tito kirjutas:Ma olen juba segaduses ja seoses sellega jätan täna vaheleChris-T kirjutas:Keegi võiks pealkirjas ka asukoha ära muuta siis, muidu äkki ajab segadusse kedagi
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
Re: TALLINN - Kolmapäev kell 20 Kakumäel / vihmaga Rocca al Mare
Ma olen ka nii segaduses et ei tule üldse

-
- Huviline
Tänane kogunemine kakumäel kui vihma ei saja. Vihma korral on roccas.
Kakumäe on üsna laialdane mõiste tegelikult ja kes seal "vanas heas kohas" käinud pole, nende jaoks on see ilmselt päris segadus praegu.Dejavu kirjutas:Tänane kogunemine kakumäel kui vihma ei saja. Vihma korral on roccas.
- Ristotu
- EVWK juhatus
- Telefon: 58151062
- Auto: VW Jetta G2, Audi Coupe typ85, Peugeot 406, VW G4, audi 100 avant, Lupo, Škoda Superb 2 FL
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 59 korda
Mina pole ka selles vanas heas kohas käinud, aga kui jutt käib Kakumäest ja vanast heast kohast, siis minu mõtted on kohe kakumäe rannas olev parklaChris-T kirjutas:Kakumäe on üsna laialdane mõiste tegelikult ja kes seal "vanas heas kohas" käinud pole, nende jaoks on see ilmselt päris segadus praegu.Dejavu kirjutas:Tänane kogunemine kakumäel kui vihma ei saja. Vihma korral on roccas.

rocca on palju suurem ja laialdasem, kui seda on kakumäe

See on nagu orienteerumine

Lugupidamisega
Risto
Risto
Sul lause kunagi ära ka lõppeb ?Ristotu kirjutas:Mina pole ka selles vanas heas kohas käinud, aga kui jutt käib Kakumäest ja vanast heast kohast, siis minu mõtted on kohe kakumäe rannas olev parklaChris-T kirjutas:Kakumäe on üsna laialdane mõiste tegelikult ja kes seal "vanas heas kohas" käinud pole, nende jaoks on see ilmselt päris segadus praegu.Dejavu kirjutas:Tänane kogunemine kakumäel kui vihma ei saja. Vihma korral on roccas.
rocca on palju suurem ja laialdasem, kui seda on kakumäesest seal parkimis võimalusi päris palju, aga sellegi poolest on jutt läbi käinud bowlingu all olevast parklast, et kes tahab süveneda, siis ta loeb ka välja, kus see kogunemine käib
See on nagu orienteerumine![]()

Keegi võiks sahaga kakumäele minnes need lamavad teepealt ära lükata, siis oleks sinna minek hea mõte

- Ristotu
- EVWK juhatus
- Telefon: 58151062
- Auto: VW Jetta G2, Audi Coupe typ85, Peugeot 406, VW G4, audi 100 avant, Lupo, Škoda Superb 2 FL
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 59 korda
Mul laused lõppevad smilidega
. See nagu punkt minu jaoks
. Seal on üldiselt jah suured paksud politseid, aga saab ka ju teiselt poolt sinna, kui ma nüüd ei eksi 

Lugupidamisega
Risto
Risto
- tito
- Huviline
Sinna sai ka ilma lamavaid ületamata, kui ma nüüd õigesti mäletan--keit-- kirjutas:
Keegi võiks sahaga kakumäele minnes need lamavad teepealt ära lükata, siis oleks sinna minek hea mõte

Vanas teemas on sadu kordi seda nämmutatud ja piltidega tee ka maha märgitud, ma ei suuda otsingut kasutades seda kahjuks enam leida! Kes uus kuugeldab järgi, parkla asub Räime tänaval, kui meri tuleb vastu oled ilmselt mööda sõitnud

-
- Huviline
- Auto: VW Passat 2.0, Highline 2001, bensiin, 85 KW
No mingi kaart Kakumäe pleissi kohta, kasvõi google mapsipõhine võiks siin kuskil lingina olla uuendusena viimases postis.. Sry, pole eales veel Kakumäel kunagi käinud ja vajaks juhiseid, kui plaan tulla..
Kaart oleks abiks tõesti
Pole samamoodi elusees Kakumäel käinud...

- tito
- Huviline
https://www.google.ee/maps/dir/59.44814 ... 107196!3e0wolkar3 kirjutas:No mingi kaart Kakumäe pleissi kohta, kasvõi google mapsipõhine võiks siin kuskil lingina olla uuendusena viimases postis.. Sry, pole eales veel Kakumäel kunagi käinud ja vajaks juhiseid, kui plaan tulla..
Viimati muutis tito, 21 Mai 2014, 11:49, muudetud 3 korda kokku.
-
- Huviline
tito, on mingi Räime nr ka kui peaksin gepsu kasutama?
- tito
- Huviline
Majad lõppevad ennem kui parkla, seega adret põle jahwolkar3 kirjutas:tito, on mingi Räime nr ka kui peaksin gepsu kasutama?

Pmst on nii ,et mööda Räimet tulla linna poolt on paremal kaks parklat, tänava lõpus, seega mööda sõita võimatu. Esimene on suht hästi nähtav, tagumine on natuke rohkem puude varjus peidus

-
- Huviline
-
- Huviline
- Telefon: 55596240
- Auto: Golf II
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 27 korda
Kui Räime tänavale jõuate siis esimene tee paremale viib teid Kilu tänavale, mille kaudu saab mööda lamavatest politseinikest. Tänava lõpus jällegi paremale Räime tänavale ja siis juba paremat kätt tuttavaid masinaid otsima.
Rait.