Avariiline endine või praegune auto!!!
Moderaator: etnies858
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
-
- Huviline
-
- Huviline
Lugu nagu m?nes Hollywoodi horror-?udusfilmisAlgselt postitas: hentz
minu eks
pilt
sai maham??dud ja 2 n?dalap?rast siis selline asi.
[Muudetud: 16-11-2008 hentz]

Arbuus driver since 2010
-
- Huviline
- Auto: VW Passat Variant 4motion TDI 96kw; T5 Shuttle Long 2,5TDI 96kw
2007 aasta jaanuaris suutsin oma t?? piruka nii ilusti teeserva ?ra parkida, et teistele jalgu ei j??ks:

Tegelikult oli asi nii, et oranzi Transporteri roolis olnud ahv ei v?tnud vastu tulles seda kurvi h?sti v?lja ja laupkokkup?rke v?ltimiseks t?mbasin ennast teeserva. Enam-v?hem 80 pealt suutsin selle kuudi tee servas hoides maha pidurdada, aga p?ris l?pus vajus lihtsalt servast alla. Tagumise rattaga j?i mingi imev?ikese nuki peale pidama, muidu oleks ilmselt k?lje maha pannud. S??dlane kimas loomulikult minema.
Tagantj?rgi v?ib veel hea s?naga veokijuhti meeles pidada, kes auto v?lja aitas.

Tegelikult oli asi nii, et oranzi Transporteri roolis olnud ahv ei v?tnud vastu tulles seda kurvi h?sti v?lja ja laupkokkup?rke v?ltimiseks t?mbasin ennast teeserva. Enam-v?hem 80 pealt suutsin selle kuudi tee servas hoides maha pidurdada, aga p?ris l?pus vajus lihtsalt servast alla. Tagumise rattaga j?i mingi imev?ikese nuki peale pidama, muidu oleks ilmselt k?lje maha pannud. S??dlane kimas loomulikult minema.
Tagantj?rgi v?ib veel hea s?naga veokijuhti meeles pidada, kes auto v?lja aitas.
no vw-dega just kokku ei l?he mu post,k?ll aga avariiliste autodega, j?rgnevatel piltidel on siis mu endine russian muscle car...igasen teda, sest pill oli t?esti ilus ja korralik,foorumi kasutajad,kes seda n?inud on teavad millest r??gin;)

n??d siis seisab auto,veel on veidi m?tlemisaega,kas m??n kindlustusele t?ielikult maha v?i taastan auto, kindlustus aga autot ei taasta,sest paradus l?heks firma Aiser auto poolt maksma 16000kr:D

n??d siis seisab auto,veel on veidi m?tlemisaega,kas m??n kindlustusele t?ielikult maha v?i taastan auto, kindlustus aga autot ei taasta,sest paradus l?heks firma Aiser auto poolt maksma 16000kr:D
-
- Huviline
- Telefon: 555 3 444 3
- Auto: B5.5 ja A6C5 ja Kollane Leon
mina ostsin selle jõhvist. esisild oli silmaga paika pandud. kui tallinnasse jõudsin siis pidin esirehvid omavahel ära vahetama. nii hullult kulus. selle sain korda. mingi kuu hiljem myysin maha. uus omanik lendas sellega mazda6l tagant sisse. uus stange ette ja müüs maha. peale seda pole auto enam arvel. vähemalt selle numbriga.G2mem kirjutas:Myygi aasta v?is olla ka mingi 2005?kki ja ta oli anariiline kui myysin.ees olid mingid tuuning tuled ka.
arva mis auto
sain x5'ga ninapidi kokku
[Muudetud: 24-8-2009 kronikal]
Hea et ise elus oled!kronikal kirjutas:arva mis auto
Pakun et passat?
kui see on nyyd sama laks millest mu vend r@@kis, siis ta n@gi seda pealt ja oli isegi kiirabi kutsunud ja sinuga juttu puhunud nende saabumiseni. Soinaste ristis?kronikal kirjutas:arva mis auto
http://www.costablancahome.eu
sõpruse sillalt maha keerates sinna hanza talli poole, seal samas kurvi peal,Borat kirjutas:no v@hemalt saad minu k@est j@rgmisel n@dalal esiamordid, kui see peaks mingigi lohutus olema. Kurb. Samas, lamell vist pole k6ige parem lahendus aastaringseks kasutamiseks. Kus juhtus?
[Muudetud: 4-9-2009 Borat]
[Muudetud: 4-9-2009 kiki]
-
- Huviline
- Telefon: 57430483
- Auto: Audi 100
Sai ka äärekivi kõveraks sõidetud :S
PILT: http://fotoalbum.ee/photos/lemps559/46591597" onclick="window.open(this.href);return false;
edasi vaadates piltte näeb ka mis ära lõhkus
PILT: http://fotoalbum.ee/photos/lemps559/46591597" onclick="window.open(this.href);return false;
edasi vaadates piltte näeb ka mis ära lõhkus