UUS R32

Uued mudelid, pildid ja muu Volkswagenitega seoses.

Moderaator: etnies858

ents
Huviline
Lugemata postitus Postitas ents »

Niinii - t?nu teatud kodanik Garfieldile (kellele olen ?dini t?nuv?lgu) sain minagi selle imelooma ?ra proovida. Asja tegigi just huvitavaks et s?itmas k?isime kahekesi - Garfield kui sportlik pool ja mina kui p?hap?eva s?itja (st rahulikum ja laisem). Kuna Garfield v?ttis vaevaks koos autoga minu juurest l?bi tulla siis loomulikult oli esimesena roolis ka tema. Tegu oli DSG kastiga masinaga. Nagu eelmisest kommist n?ha siis automaat ei suuda Garfieldi kuidagi veenda. Tema kasutas ka k?sivahetust (v?ga mugavalt lapatsid tooli taga) ja suutis ikka paaril korral aut elektroonika "lolliks" teha. P?rnu mnt. linnast v?lja suunduvatel ringidel vajutas ta paar korda ka tugevamini - auto hoidis ilusti oma joont m?rjal ja ESP-d jms ei seganud sugugi liiga - auto oli kogu aeg v?ga h?sti kontrollitav. Samas oleks fiiling olnud kindlasti veel parem:1. Kui oleks lund kusagil v?i 2. kui lamelli asemel oleks olnud korralik suverehv. Tagasi s?itsin mina ja esimene asi mida tegin oli see et panin automaadi peale. Minusugune, kes mapole kunagi tegelikult seda imelist dsg kasti proovida saanud, kaifis t?iega. Lapatsi p?hja l??es liikus edasi t?itsa p?devalt (;) ja need k?iguvahetused... ?kski AMG mersu pole nii sujuvalt veel k?iku vahetanud. Minumeelest t?eline kaif ja see 35tuhhi mis sellest k?sitakse on kindlast asja ette. Vedrustus oli mugav kuid piisavalt j?ik. N?iteks palju stabiilsem kui mu praegune v6. Mis veel... ahjaa - see h??l. ingel [VW Bot: "Keel korda!"] v?hemalt tol hetkel ei tundunud k?ll stereo kuidagi vajalikuna. Seistes ei saanud arugi et masin t??tab, samas kui p??rded ?les l??a siis oli n?gu naerul - igatahes v?imas. Negatiivset ka... k?ige pisemad veljed mis alla mahuvad on 17''. Esimesed suppordid v?hemat ei v?imalda... talverehvid on sigakallid:D. Sisu oli riidest kuid soliidne. Istmed oli h?sti toetavad ja j?lle mitte liiga kitsad. Mulle meeldisid v?ga ka n?idikud ja ka metallliistud (puit on R?VE). Muuseas selle auto baashind j??b alla poole milli ja lisavrustusena v?taksin mina vaid dsg kasti ja 2 lisaust. Muu on standard (n?iteks ksenoonid, 18'' valud, kliima jms). Selle autol olid veljed vahetatud 17''-te vastu.
Ja l?petuseks siis ka t?endusmaterjal (klikkige v?iksel pildil)et ma pada ei pane. Nagu piltidelt ja auto v?limusest n?ete siis tuli see fotoka m?te kahjuks alles p?rast s?itu.
Pilt
Ja siin siis Garfield ja p?evastaar (p??rake t?helepanu mudelinimele...
Pilt
= =______
= /___l__\\_ _
= \(o)__l__(o)/

samzik
Klubiline
Telefon: 55558855
Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas samzik »

Tegelt ju kiirendades Paneb DSG inimesele pika puuga ?ra. Ega te launc controlli ei proovinud? Olen kuulnud et k?igil dsg kastiga masinatel pidi olema launch control. Toimivat asi nii, et vajutad piduri alla ja l??d gaasi p?hja p??rded t?stetakse ksuagil 3500 kanti ja auto j??b ootama piduri p??stmist. Kui Gaas p?hjas hoida siis masin kiirendab t?is laksuga. Kindel ma selles pole aga nii lugesin usa vwvortexist m?lu j?rgi.

[Edited on 17-12-2005 by samzik]
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.

arizonic
Huviline
Auto: Passat Variant 1,9 TDI 81 kW

Lugemata postitus Postitas arizonic »

v?imas..:mad:
> vrumm!.. <

ents
Huviline

Originally posted by samzik
Tegelt ju kiirendades Paneb DSG inimesele pika puuga ?ra. Ega te launc controlli ei proovinud? Olen kuulnud et k?igil dsg kastiga masinatel pidi olema launch control. Toimivat asi nii, et vajutad piduri alla ja l??d gaasi p?hja p??rded t?stetakse ksuagil 3500 kanti ja auto j??b ootama piduri p??stmist. Kui Gaas p?hjas hoida siis masin kiirendab t?is laksuga. Kindel ma selles pole aga nii lugesin usa vwvortexist m?lu j?rgi.

[Edited on 17-12-2005 by samzik]
Khjuks ei tulnud selle peale k?ll et seda proovida. D??m... MIna teadsin M5-l selline asi peal olevat
= =______
= /___l__\\_ _
= \(o)__l__(o)/

PaXoN
Uustulnuk

Lugemata postitus Postitas PaXoN »

muideks raffas! kui kellegile huvi pakub siis mul on olemas video top gear saatest kus v?rreldakse golf v r32 vs bmw 130 m3! p?ris suur video on! aga kui huvi on siis andke teada, ?kki upin kusagile! ja auto kohta nii palju et ringi ajas j?i mingi 2-3 sajandikku subaru STI le alla!

ok, netis ka se video saadaval... link siis http://www.youtube.com/w/TOP-GEAR-BMW-1" onclick="window.open(this.href);return false; ... mx6s&eurl=
ja kes mind ei usu siis vaadake ise aegasid selle kohta ka siis link

http://www.bbc.co.uk/topgear/powerlaps/" onclick="window.open(this.href);return false;

[Muudetud: 01.02.2005 PaXoN]

ents
Huviline

Originally posted by PaXoN
muideks raffas! kui kellegile huvi pakub siis mul on olemas video top gear saatest kus v?rreldakse golf v r32 vs bmw 130 m3! p?ris suur video on! aga kui huvi on siis andke teada, ?kki upin kusagile! ja auto kohta nii palju et ringi ajas j?i mingi 2-3 sajandikku subaru STI le alla!

ok, netis ka se video saadaval... link siis http://www.youtube.com/w/TOP-GEAR-BMW-1" onclick="window.open(this.href);return false; ... mx6s&eurl=
ja kes mind ei usu siis vaadake ise aegasid selle kohta ka siis link

http://www.bbc.co.uk/topgear/powerlaps/" onclick="window.open(this.href);return false;

[Muudetud: 01.02.2005 PaXoN]
n?gin seda saadet. Clarkson oli r32-st k?ll sillas v?rreldes Bemmiga. Kui ring l?bi arvas ta ,et bemmiga tuli parem aeg aga oli k?vasti vastupidi hoopis.
= =______
= /___l__\\_ _
= \(o)__l__(o)/

ents
Huviline

siin ka 1 link kus lisaks eelnimetatutele veel ka Astra OPC osaline. Ma pole seda veel isa vaadanud (niiet ei tea kes kinni paneb):
link
= =______
= /___l__\\_ _
= \(o)__l__(o)/

PaXoN
Uustulnuk

Lugemata postitus Postitas PaXoN »

vaatasin! golf v r32 pani kinni! :D

DaveWoss
Huviline
Auto: Passat 3C 2.0 TFSI Tip. Highline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas DaveWoss »

Algselt postitas: 750K
Tervist, kas keegi teab mis selle R32 hind praegu Eestis on? M?tlen siis 5 ukselist ja manuaali. :)
Uut R32 hetkel m??gil pole, kuna Golf V mudel vahetus Golf VI mudeli vastu ja sellega seoses l?petati ka Golf V R32 versiooni tootmine.

Kasutatud auto hinna saad teada teada tuntud autom??gi portaalidest.
'07 VW Passat 2,0 Tfsi Tiptronic Highline, SpiceyRed metallik, beež alcantara/nahk, -15mm OEM sport vedrustus, 70% toon
Eesti Jeti ja Mootorkelgu Liit - www.ejml.ee

Vasta

Mine “VW Uudised”