Mina ei tea et B5.5 tuled kehvad oleks olnud. Käisin isegi võrdlemas öösel oma uusi halogeene vanade ksenonite vastu!

Teemasse ka. Et ma vist ei jõua ka sel päeval ja kella ajal kohale!

Mina ei tea et B5.5 tuled kehvad oleks olnud. Käisin isegi võrdlemas öösel oma uusi halogeene vanade ksenonite vastu!
Vanakooli mehed siin ikka .. reaalselt antenn katusel ja nupuga mikker suu ees
E-Kaubamaja parklasse ei lähe vast üldse keegi .. Tasku 0 oli siin kuskil kirjas
On keegi kunagi kedagi ära ajanud?
Muidu on kasutatud zellot kruiisidel kanalis "EVWK kruiis". Püüan meelde jätta homme see sisse lükata.
Usun, et nii teemegi. Kuna on talv, külm ja pime siis ei usu, et meid seal nullis palju koguneb. Eks püüan jooksvalt ka siia kirjutada.
Ma nii vanakooli mees, et ei tea, mida see Zello endast kujutabki? ...jahi raadiojaama võin kaasa võtta
Tirid Zello SIIT ära oma nutitelefoni ja otsid programmis vahekaartidelt üles kaardi CHANNELS -> Search -> EVWK Kruiis ja liitud selle grupiga ning edasi on juba tuttav "jahi raadiojaam"
TehtudHawkHill kirjutas: ↑10 Jaan 2019, 01:31Tirid Zello SIIT ära oma nutitelefoni ja otsid programmis vahekaartidelt üles kaardi CHANNELS -> Search -> EVWK Kruiis ja liitud selle grupiga ning edasi on juba tuttav "jahi raadiojaam"![]()
Juba sulama võetud
Võtan kaasa.
Ära igaks juhuks korralda. Teil seal lõunas hakkab nädalavahetus kuidagi valel ajal. Tahaks ka kruiisile tulla äkki, aga vaata ei saa kui mõni mees päev pärast Bingo lotot üritusi korraldab:DR36 kirjutas: ↑10 Jaan 2019, 22:29 Proovin siis väikse kokkuvõtte teha.
Tänan kõiki tulijaid. Tegelikult ma ei lootnud üldse, et niipalju kogunejaid on. Nimelt siis:
Üks Golf GTI 7.5
Üks Golf 5
Neli Passat B7-t
Üks Passat B5.5
...
Üks Land Rover
Üks Seati märgiga Lupo
Füüsikatõdesid ei murdnud. Kõik tead aolev sai üle korratud . Bi-Xenon ilma lisatoeta võib jääda hätta. Kellel rohkem, kellel vähem. Nelivedu on üle prahi. LED on tulevik. Diisel linnas ei pruugi olla õige valik jne... .
Kuna tundub, et rahval huvi on, siis, kas peaks ka öökruiisi korraldama?
Jajah, teeme ikka öösel, et saaksite veelkord b7 Passati nigelate tulede üle hirnuda