Mfa ei näita kütuse kulu ja õli temperatuuri

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
vwgtr
Huviline
Auto: Golf4, Nissan S14a Kouki.

Mfa ei näita kütuse kulu ja õli temperatuuri

Lugemata postitus Postitas vwgtr »

Tere.. paigaldasin G3 1.8/66 MFA kellad, kang ja õiged juhtmed. ei saa tööle kütte kulu ja õli temperatuuri.. järgi jäi üks roheline valge triibuga juhe saab alguse kellaploki pistikust (pin 20) ja suhteliselt pikk, et kapoti alla ulatuda :D teab keegi miskit välja pakkuda mida vaadata, või kuhu ühendada..

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 177 korda

Re: Mfa ei näita kütuse kulu ja õli temperatuuri

Lugemata postitus Postitas GTI »

Sama teema oli mul MFA järelpaigaldusega, niipalju uurisin, et spidoploki pistikust tuleb viia mootori ajusse üks ühendus, mis paneb kütusekulu näidu tööle. Õlitemp. jaoks vaja õliandur filtrijala peale vastavasse pessa keerata - kuhu see tuleb ühendada, pole täpsemalt jõudnud uurida (pole ka minu auto), eks tuleb veidi skeeme uurida.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

vwgtr
Huviline

GTI kirjutas:Sama teema oli mul MFA järelpaigaldusega, niipalju uurisin, et spidoploki pistikust tuleb viia mootori ajusse üks ühendus, mis paneb kütusekulu näidu tööle. Õlitemp. jaoks vaja õliandur filtrijala peale vastavasse pessa keerata - kuhu see tuleb ühendada, pole täpsemalt jõudnud uurida (pole ka minu auto), eks tuleb veidi skeeme uurida.
njh. filtrijala peal kõik pesad täis.. sinine ja valge andur seal.. aga ma ka netist uurinud, kuhu see juhe võiks sobida.. ajus ligi 60 otsa kuhu pista :D kaitsmeploki joonised asjad leidsin aga jah aju oma pole veel..

Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Kas allpool oleval lehel pole seda aju mis sinu autol? http://a2resource.com/electrical/management.html" onclick="window.open(this.href);return false;

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

http://vwts.ru/vw_golf3_1h.html" onclick="window.open(this.href);return false;
siit vast saaks ka abi.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

vwgtr
Huviline

J.Aru kirjutas:Kas allpool oleval lehel pole seda aju mis sinu autol? http://a2resource.com/electrical/management.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mu omal jah mootor ABS.. aju koodiga 1HO907311C .. 45pin-iga siin lehel nagu on pakkuda kas rohkema või vähemaga..
Netist otsides leidsin pistiku.. täpselt samasugune. pin-id minuomaga ei ühti.. mul näiteks 4,5,6 tühjad
Pilt
Viimati muutis vwgtr, 26 Apr 2013, 13:18, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
NOTFAST
Tunnustatud
Telefon: 5141947
Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas NOTFAST »

vwgtr kirjutas:
J.Aru kirjutas:Kas allpool oleval lehel pole seda aju mis sinu autol? http://a2resource.com/electrical/management.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mu omal jah mootor ABS.. aju koodiga 1HO907311C .. 45pin-iga siin lehel nagu on pakkuda kas rohkema või vähemaga..
Netist otsides leidsin pistiku.. täpselt samasugune. pin-id minuomaga ei ühti.. mul näiteks 4,5,6 tühjad
Pilt
See ei lähe üldse sinu autoga kokku, kuna on täispritsele mõeldud aga mitte monopritsele. Pead uurima G3 GT juhtme ühendusi. Neil on ka MFA.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.

jaanus5376
Huviline
Telefon: 53570543
Auto: Vw Golf MK3, Vw T3 caravelle

Lugemata postitus Postitas jaanus5376 »

Mul on praegu üks mfa-ga Golf 3 GT laiali, v6in homme uurida kuhu see juhe läheb.
Viimati muutis jaanus5376, 26 Apr 2013, 15:01, muudetud 1 kord kokku.

vwgtr
Huviline

jaanus5376 kirjutas:Mul on praegu üks mfa-ga Golf 3 GT laiali, v6in homme uurida kuhu see juhe läheb.
Oleks tore.. :)

Vasta

Mine “Elektroonika”