lukku
Moderaator: etnies858
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: VARASTATUD PASSAT B5 SEDAAN(848 BAZ)
3 nädalat hiljem? Tegelikult mingi järelmaksu/laenu skeem?
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Ma hetkel mõtlen, et täitsa hea, et isegi minu 99 aasta nn pannil on lisaimmo peal.....juba istmete pärast väärib auto mul varastamist, rääkimata muude juppide müügist saadud narko/viina raha saamisest. Ja alles üks tuttav seletas, et kes ikka nii vanat autot varastada soovib.....nagu aega ajalt näha, siis kunagi ei tea. Neid vanemaid varastatakse just juppide pärast, et jälle väike noos saada, nagu mina aru saanud.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Suur aitähh, kes aitasid auto otsingul. Auto leitud. Oli kraavi kinni jäänud ja maha jäetud.