Amortisaatorite soovitused passatile!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
- Telefon: 5298322
- Auto: VW Passat 99 1.8 universaal
Amortisaatorite soovitused passatile!
Millise firma amortisaatoreid soovitate alla panna Passat 1999 1.8 universaalile ja kas vahetada ära ka vedrud? Oleks ka hea teada palju maksab vahetus!
Re: Amortisaatorite soovitused passatile!
Hoi!
Esiamordid SACHS , hind koos vahetusega oli minule ca 180.-
Tagumised SACHS ka ... paraku ei meenu hind koos vahetusega, aga need on paras endal ümber visata.
Kindlasti ära unusta igasugu leevendeid, pukse ja tolmukatted tellida ( kui ise asja ette võtad )
Lisaks sellele oli mul natuke nalja asjaga. Tagumised vahetasin ca 4-5 a tagasi, esimesed aastake tagasi.
Peale mida oli autol nina selgelt kõrgemal. Muud arukat teha ei mõistnud, kui lasin treialil tagaamortide alla 25mm plastikrõngad teha ( just alla, mitte vahele -jäik niigi )
Aitas ja püsivad.
Ma ei ole ekspert kohe kindlasti , aga kuulen ikka , et sachs on ok . Siit saad komplektide hinnad kaudselt http://www.ladu24.ee/et/ladu2/7933/100011,0" onclick="window.open(this.href);return false;
Katted ja asjad ka ikka.
Vedrude kohta ei tea midagi kosta.. kui need terved - milleks vahetada ?
Ehk oli tibake tolku sellest postist sulle
Edit : pilt kirovetsi kõrgendusest
.. ehk on tarvis kellegi ( kui sattub siia temasse oma murega )
Esiamordid SACHS , hind koos vahetusega oli minule ca 180.-
Tagumised SACHS ka ... paraku ei meenu hind koos vahetusega, aga need on paras endal ümber visata.
Kindlasti ära unusta igasugu leevendeid, pukse ja tolmukatted tellida ( kui ise asja ette võtad )
Lisaks sellele oli mul natuke nalja asjaga. Tagumised vahetasin ca 4-5 a tagasi, esimesed aastake tagasi.
Peale mida oli autol nina selgelt kõrgemal. Muud arukat teha ei mõistnud, kui lasin treialil tagaamortide alla 25mm plastikrõngad teha ( just alla, mitte vahele -jäik niigi )
Aitas ja püsivad.
Ma ei ole ekspert kohe kindlasti , aga kuulen ikka , et sachs on ok . Siit saad komplektide hinnad kaudselt http://www.ladu24.ee/et/ladu2/7933/100011,0" onclick="window.open(this.href);return false;
Katted ja asjad ka ikka.
Vedrude kohta ei tea midagi kosta.. kui need terved - milleks vahetada ?
Ehk oli tibake tolku sellest postist sulle

Edit : pilt kirovetsi kõrgendusest

► Näita Spoilerit
Viimati muutis .coZy, 30 Juun 2013, 11:13, muudetud 1 kord kokku.