Olin kuulnud jutte ,et selle saab asendada ilusasti 2,4D omaga.Nii ma siis otsisin ja leidsin järelturult korraliku komplekti (ketas,korv ja hooratas) ning proovisin seda siis masinale külge kruvida.Asi õnnestus ilusti kuni kast alla sai ja selgus tõsiasi,et sidur on peal

Kast maha ja mõõtma.Ilmnes,et vajan treiali abi.Treial võtis maha hooratast nii ketta/korvi kui väntvõlli kinnituse poolt ning viis ka hammasvöö natukene sügavamale ja tulemus

Nüüd peale 15 000 km läbimist või kinnitada,et asi tõesti toimib ja tulemusega olen väga rahul.
Positiivne on see ,et 2,4D siduri puutepind on natukene suurem kui 2,5TDi omal ja ka veits raskem mis anna mootorile head ja ühtlast käiku maanteel.
See aga on omakorda väga positiivselt mõjunud küttekulule.Praegu olen saanud 15 000 KM keskmiseks 6,8l/100 km kohta (muidu oli 7,5).
1/3 sõidan Tallinnas,ülejäänud maanteel.Harva kui masin on ilma koormata 0,5 tonni on keskmine koorem ja kord kuus ka haagis järgi.
Kindlasti annab siin omaosa head revid ,väga täpselt reguleeritud sillad,chipitud mootor,üle käidud sisselaske - ja väljalaske süsteem ning loomulikult veits õlisem küttesegu.Küttele lisan 300-400g kahetaktilist õli.Kuid iga kahetaktiline ka ei kõlba,küsi müüalt.
Seega kui asi pakub huvi võin selle kohalt natukene täpsemalt targutada.