Sharani pooltelje otsa vahetus

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
roostejuss
Huviline
Telefon: +37253839000
Auto: VW Caddy 1,9D VW Passat Variant 1,9td; Ford Galaxy 1,9tdi,Chrysler Voyager 2,5TDI,,Ford Transit 2,5d

Sharani pooltelje otsa vahetus

Lugemata postitus Postitas roostejuss »

Plaanis on sharani pooltelje ots vahetada.Sharani puhul jääb tedmisi napiks.Vahetanud olen Golfil. Tegemist on siis parempoolse poolassiga,mille välimine liigend on läbi.Sisemine on korras ja keskmine tugilaager on ka OK.Sooviks siis eelnevat infi,kui kellelgi on kogemusi.Seda ma ei tea sharani puhul, kas parem poolass käib tugilaagri juurest lahti, kaheks tükiks,või tuleb ta maha võtta koos tugilaagriga ja käikari küljest lahti.
Ja teiseks,kuidas tuleb kuulliigend võlli otsast ära.
Ette tänades............
Kuni lähen hauda,kogun vanarauda!

100avant
Huviline
Telefon: 56682276
Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Sharani pooltelje otsa vahetus

Lugemata postitus Postitas 100avant »

roostejuss kirjutas:Plaanis on sharani pooltelje ots vahetada.Sharani puhul jääb tedmisi napiks.Vahetanud olen Golfil. Tegemist on siis parempoolse poolassiga,mille välimine liigend on läbi.Sisemine on korras ja keskmine tugilaager on ka OK.Sooviks siis eelnevat infi,kui kellelgi on kogemusi.Seda ma ei tea sharani puhul, kas parem poolass käib tugilaagri juurest lahti, kaheks tükiks,või tuleb ta maha võtta koos tugilaagriga ja käikari küljest lahti.
Ja teiseks,kuidas tuleb kuulliigend võlli otsast ära.
Ette tänades............
Enda masinal olin sunnitud võtma pooltelje koos tugilaagri ja vahevõlliga maha, sest see ei tahtnud mitte vahevõlli otsast ära tulla. Kui vahevõll kastist välja tõmmata, tuleb kastist õli ka välja. Kui kõvasti võitlema hakata vahevõlli otsast liigendi eemaldamisega, kui asi auto all, võimalus tugilaagri kumm katki rebida.
Pooltelje lukustuse stopperrõngas kaitsekummi all. Lükkad stopri otsad laiali ja tuleb maha.
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...

roostejuss
Huviline
Telefon: +37253839000
Auto: VW Caddy 1,9D VW Passat Variant 1,9td; Ford Galaxy 1,9tdi,Chrysler Voyager 2,5TDI,,Ford Transit 2,5d

Lugemata postitus Postitas roostejuss »

Tänan vastamast,üritan asjaga tegelema hakata.
Kuni lähen hauda,kogun vanarauda!

woltz
Huviline

Lugemata postitus Postitas woltz »

Audil sai poolteljeotsa ilma rapsimata kätte, kui pooltelg rummu seest välja võtta ja siis keerata see polt uuesti pooltelje sisse , sellega pressib otsa otsast.

Vasta

Mine “Veermik”