kuidas saada ukse linki lahti
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
kuidas saada ukse linki lahti
vahetasin kõrvalistuja ukses kesklukustu... nii. sisemise lingi trossi sain külge... ukse nuppu ka. kõik toimib. aga kuidas ma saan selt nüüd seda trossi mis läheb välimise ukse lingi külge.
või siis kuidas saada ukse linki lahti aitage
aitäh....
või siis kuidas saada ukse linki lahti aitage
aitäh....
- argo
- Foorumi arendaja
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 51 korda
Re: kuidas saada ukse linki lahti
Äkki abiks http://www.taligentx.com/passat/mainten ... mechanism/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi? Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi

tänu... proovin lähi ajal. selle siis uuesti ette. võta... kuid ma ei saanud sealt ukse külje pealt lahti kus need 2 kuuskant kruvid olid... need tegin lahti aga see kolmas... mis ümar on seda ei saa kuidagi lahti et ukse link lahti tuleks..... sinna ma toppama jäin.....
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 34 korda
Ega sul polegi ju vaja kogu linki maha võtta, piisab sellest väikesest korgist ja siis luku südamikust
all pildil näha kuhu kinnitub tross
all pildil näha kuhu kinnitub tross
► Näita Spoilerit
Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda
Mind lausa huvitab, et kuidas sa selle keskluku sealt kätte said ilma lingi küljest trossi lahti laskmata, see peaks olema tegelikult esimesi liigutusi antud töö juures. Ega sa ametilt ometi gü****loog pole 

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
kus juures ei ole ametilt kokk... ga ma ei tea kätte ma.ta sain.... ilma lingi lahti võtmata ... nii et praegu panin kokku nii et praegu väljast ise sisse ei saa 

- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda
Kui lõpuks trossi ühendatud saad, siis vaata, et sa seda pingule ei sea, muidu on järgmine häda platsis.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
kuna olen hetkel laeva. peal tööl... san alles nt pärast koju et siis seda vaatada. ja teha kuna ei ole tööriistu. kaasas:-)