Tere foorumikapid
Põõrduks ühe murega teie poole, nimelt ,et mis viga võiks olla ...täna järsku hakkas esimese parema ratta juures jube krigin läbi käima kui sõitsin august läbi või keerasin rooli..see on kuskil ratta taga ise seda ei näe..kuskil parempoolse välimiserooliotsa taga..? käisin sõbra juures aga see ütles ,et mul olevat amordi tugilaager aga passatil pole ju seda:D
Mikuu kirjutas:Tere foorumikapid
Põõrduks ühe murega teie poole, nimelt ,et mis viga võiks olla ...täna järsku hakkas esimese parema ratta juures jube krigin läbi käima kui sõitsin august läbi või keerasin rooli..see on kuskil ratta taga ise seda ei näe..kuskil parempoolse välimiserooliotsa taga..? käisin sõbra juures aga see ütles ,et mul olevat amordi tugilaager aga passatil pole ju seda:D
Amordi tugilaager on kõikidel autodel, tahad sa seda või ei muidu vastasel juhul ta keerab vedrust ja siis ei lähe kaua aega, et pead vedrusid vahetama hakkama.
Eelpool kõnelejaga nõus. Üks sarniiridest on kuivale jäänud. Ise süstisin süstlaga läbi kummi õli.
Õige tegu oleks vast kumm maha ja uus määre sisse kui sarniir veel päris korralik on.
Arvatavasti üks kahest alumisest krigiseb. Need nagu kõige suuremad. Vaevalt ülemised väiksed nii krigisevad(arvestan enda masina kääksumist).
Vaata üle mis seisus need need tolmukated(kummid) üldse on lisaks lõtkud, võibolla oleks mõistlik üks korralik esisilla komplekt soetada ja ära vahetada.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi?Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
argo kirjutas:Arvatavasti üks kahest alumisest krigiseb. Need nagu kõige suuremad. Vaevalt ülemised väiksed nii krigisevad(arvestan enda masina kääksumist).
Vaata üle mis seisus need need tolmukated(kummid) üldse on lisaks lõtkud, võibolla oleks mõistlik üks korralik esisilla komplekt soetada ja ära vahetada.
esiots on tegelikult kõik ära vahetatud...naljakas ,et nüüd niimodi kriuksuma hakkas.
Minu ja tuttava Passatid kriuksusid ka siis, kui esitiiva peale vajutada ja autot õõtsutada ning see krigin läks aega mööda aina hullemaks, kuni lõpuks sai sillajupid vahetatud.
Kahe sõnaga, mis ajaks sysadminni närvi?Eile töötas; arenduses töötab; reedel laivi
Mikuu kirjutas:
esiots on tegelikult kõik ära vahetatud...
Kas vahetatud osadel mingit garantiid ei ole enam?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
argo kirjutas:Minu ja tuttava Passatid kriuksusid ka siis, kui esitiiva peale vajutada ja autot õõtsutada ning see krigin läks aega mööda aina hullemaks, kuni lõpuks sai sillajupid vahetatud.
Käisin tuttava juures, tõstsime üles ja sama teema puksid ja muud jutud:D Aga suured tänud abi eest siiski abi eest.Enne sõbrad, tuttavad ja siis alles TEENINDUS:D No pm mulle õeldi kuna kõik teised puksid ja jupid oli enne müüki ära vahetatud sellepärast parempoolset pukse pole ära vahetatud kuna neid pole kätte saadud.....
90 protsenti teeb häält alumine sirge õõts selle sarniiri peal istub auto raskus. jääb kuivale ja hakkab kriuksuma. ka b juppidega seda juhtunud juba väikese läbisõiduga
Suured sured tänud abi eest..käis eile paranduses ja buksid olid läbi...ma just ostsin selle ja müümise jaoks oli mingi bolt bukste vahele pandud..nii ma jutust aru sain..ma ise pole kõrval olnud kui vahetati.Aga nohjah loll saab ikkka vastu kõrvu siis saab alles aru aga ega sellist asja enne ostmist kindlaks ei tee eriti kui kiire on ja buksi vahele pandud on paksult õli vms ,et ei kriuksusks.alles 2000 km pärast hakkas krigisma:Dnüüd on kõik korras -peale..selle..et värv koorub naljakalt maha.kui ostsin auto oli kõik ilusti üle värvitud aga nüüd hakkab vaikselt värv maha kuluma aga kuidas see võimalik on.Eelmine omanik ütles ,et värvis auto ülek una oli liiga palju kriime täis....:O waadafaak nagu...
Mikuu kirjutas:nüüd on kõik korras -peale..selle..et värv koorub naljakalt maha.kui ostsin auto oli kõik ilusti üle värvitud aga nüüd hakkab vaikselt värv maha kuluma aga kuidas see võimalik on.
Puudulik eeltöö.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..