Mure Golf3 1.9tdi-ga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56477597
Autoks siis Golf3, 1.9tdi 66kw. Mure selles, et kiirendades kaob 110 pealt jõud ära, käib nagu kerge nõks läbi ja täiesti jõuetu peale seda. Oskab keegi aidata ehk...
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Re: Mure Golf3 1.9tdi-ga
Limp Mode
Diisli alafoorumis sticky selle kohta.
Aga pakun, kas vaakumvoolikud, wastegate kinni või N75
Diisli alafoorumis sticky selle kohta.
Aga pakun, kas vaakumvoolikud, wastegate kinni või N75
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 40 korda
Hea hetk küsida selles ,kui mootori aju fikseerib avarii reziimi (limp mode), ja soovitatakse kõige muu jutu juures koguaeg vahetada,jälgida vaakum voolikuid. Kui paljudel reaalselt on tekkinud olukord voolikute mitte korras olekust. Jutu mõte on see,et kui kellelgil on vaakum süsteemis olev voolik puruks läinud siis anna märku vastusega,kuidas puruks läks(hõõrdumine detaili vastu (täpsemalt,kuhu),mõranemine. Samas kui on puru vaakum ahelas voolik on ju mootor koguaeg avarii reziimis,mitte ainult kiirendades. golfi-vend.- Andurit N75 annab ju kontrollida,tema korrasolekut,või eksin. Kodustes tingimustes. Kõik positiivsed vastused on teretulnud,mis puutuvad anduri testimisse ,negatiivsust võib ütelda üldiselt teksti kohta.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Kui tead, mis sa küsid....VEEL PAREM, lao inf letti. Enamus ei viitsi igakord seda jama uuesti ja uuesti läbi mämmutada, sest sellekohaseid teemasid on diisli alafoorum ülekaalukalt tänaseks täis. Ole mees, kasuta otsingut ning kuluta veidi aega teemade läbi lugemiseks....paljud, kes kunagi otsa lahti teinud(kaasa arvatud mina) on selle kohast infot omal ajal välismaistest foorumitest, kus nende TDI motodega kogemusi kordades rohkem kui siin kokku, infot ammendanud ja omajagu aega selleks kulutanud ning teistega siin jaganud. Kui ei viitsi natukenegi oma ajurakke liigutada otsimisel(eriti kui veel võõrkeeltega sina peal ei ole), siis oleks mõttekam pöörduda kohe töökoja poole, kes küll ei pruugi olla kõige terevamad pliiatsid pinalis, st nagu sa nimetasid, hakatakse remontima katse eksituse meetodil.t6nis3 kirjutas:Hea hetk küsida selles ,kui mootori aju fikseerib avarii reziimi (limp mode), ja soovitatakse kõige muu jutu juures koguaeg vahetada,jälgida vaakum voolikuid. Kui paljudel reaalselt on tekkinud olukord voolikute mitte korras olekust. Jutu mõte on see,et kui kellelgil on vaakum süsteemis olev voolik puruks läinud siis anna märku vastusega,kuidas puruks läks(hõõrdumine detaili vastu (täpsemalt,kuhu),mõranemine. Samas kui on puru vaakum ahelas voolik on ju mootor koguaeg avarii reziimis,mitte ainult kiirendades. golfi-vend.- Andurit N75 annab ju kontrollida,tema korrasolekut,või eksin. Kodustes tingimustes. Kõik positiivsed vastused on teretulnud,mis puutuvad anduri testimisse ,negatiivsust võib ütelda üldiselt teksti kohta.
Aga jõudu teema algatajale ning T3nnile siis tervitused minu poolt

Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
Copilot,tean mida küsin,kuid vastasin probleemi tekitajale.. Tema ,kasutaja kardaanirist,ei tea kõiki neid mootori krutskeid ,ja tema tekitas pealkirja. Mina,tagasihoidlikult küsisin anduri kohapealt. Mida sina copilot vastasid? Mõttetu MÕNITAJA. Minu teema algas küsimisest,kas kellelgil on olnud probleemi vaakum voolikutega,nende purunemistega.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Kui sa viitsid otsida, siis jah, on inimestel olnud probleeme vaakumvoolikutega. Jõudu otsingutel!
-
- Huviline
Heas mõttes tarkpea copilot,kui on näidet reaalsest elust,siis näita seda (kasutad näitena VÄLISMAA foorumeid).Paluks konkreetsust,mitte plää-plää jne.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Kui sa t6nis3 loeksid Diisli alafoorumis teemat, mida kontrollida avariresiimi puhul, siis saaksid oma vastuse. Lisaks on välismaa foorumitel väga palju aktiviste, kes jagavad oma kogemusi ja tegemisi. Sinujaoks aga on see, et internetis keegi midagi räägib tühi jutt, see näitab seda, et elad 20 aastat minevikus. Internet võimaldab kiiret infovahetust ja see, et seda internetis kirjutatakse ei tee sellest veel väära infot.
Sind oleks ilmselt juba sinu eelmise kasutajanime ajal välismaa foorumites ilmselt eluksajaks ära bännitud.
Sind oleks ilmselt juba sinu eelmise kasutajanime ajal välismaa foorumites ilmselt eluksajaks ära bännitud.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
Aru ei saa ---.-- mida te (copilot ja golfi-vend) tõmblete negatiivses mõttes minu kallal. Foorumi TEHNILINE osakond on tehniline,ja arutelu,mis on mis,kes kellega käib, jne. peab olema positiivne. Ja küsimus golfi vennale. Kui ainult internetist otsingu kaudu saada vastust copilot,golfi-vend ,milleks siis FOORUM. VW. Tuleb teha vastuseid,kus on väljapaisatud välismaa linke(teksti sõnum) ,on teie maasikamoos,kuid olge foorumis ka reaalsed. Jutu mõte on see ,et copilot ja golfi-vend omavad teadmisi arvuti kaudu,dai bohh,kui nemad reaalselt võtit KÄTTE võtavad. Olen kuri küll, kuid tatilõuad tuleb paika panna.
-
- Huviline
Mulle tundub, et sinu probleem ongi selles,et valdav enamus foorumi kasutajaid on sinu arvates uusrikkurite järeltulijad,kel võtmed käes ei püsi...ûks säärane postitus sinu poolt alles eile diislite teemas. Rääkides antud teemast,siis põhjused on juba ammu ka korduvalt vastavas alafoorumis kirja pandud...ja nii ka teistes foorumites ning selliste küsimuste peale soovitatakse just sama st loe vanu teemasid.
Ja veel,olen ise samuti kunagi vaakumvoolikut vahetanud..vana oli pealtnäha ok st riie polnud räbal ega midagi,kuid riide all olev kuumist osa oli õhukeseks kulunud ja vaakumiga tõmbas kokku.
Ja veel,olen ise samuti kunagi vaakumvoolikut vahetanud..vana oli pealtnäha ok st riie polnud räbal ega midagi,kuid riide all olev kuumist osa oli õhukeseks kulunud ja vaakumiga tõmbas kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Juhuu, minust ka kasu olnud kellegilerivotamm kirjutas:Mure lahenes vaakumvoolikute vahetusega.
Tänud kasutajale golfi_vend.

- NOTFAST
- Tunnustatud
- Telefon: 5141947
- Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
- Tänatud: 4 korda
Ikka on Golfi_vennast kasu. Isegi mina olen saatnud talle kundesi, et ta aitaks immode puhul. Mina nendega ise ei tegele ja inimesed on tema käest abi saanud. Muide Tõnis, suurima lugupidamisega Sulle ja ilma irooniata, on ka minul ette tulnud päris mitu sellist juhust kus on viga voolikutes. Golfivend on noor kutt küll, kuid minuteada väljaõppinud diagnostik (parandage kui eksin). Tema pakutu polnud üldse ulme, vaid täiesti loogiline pakkumine. Saagem ikka sõbralikult läbi, sest see neti teel auto remont on, nagu on.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Ametlikku väljaõpet pole olnud, kõik ise õpitud iseseisvalt ja kõrvalseistes.
Aga diagnostiku plaanid on mõttes olemas aga selleks peab olema lõpetatud Autotehnik 1 kutse, misjärel peab mingiaeg olema tööl(aega praegu ei mäleta) ja siis töökõrvalt saab omandada Autotehnik 2 kutse(Diagnostik).
Aga diagnostiku plaanid on mõttes olemas aga selleks peab olema lõpetatud Autotehnik 1 kutse, misjärel peab mingiaeg olema tööl(aega praegu ei mäleta) ja siis töökõrvalt saab omandada Autotehnik 2 kutse(Diagnostik).
-
- Huviline
Selle teema lõpetuseks ütlen - Teema oleks pidanud kohe lõppema,kui küsijale vastas golfi_vend. Kõik probleemi ees olevad autoomanikud ,ärge tehke VW.-eni. tehnilisse lehte uusi pealkirju oma tehnilisest probleemist. Kasutage OTSINGUT.
-
- Huviline
Ma ütleks,et siis poleks pidanud sina oma nokka lahti tegem ja jälle tolmu üles keerutama. Golfi vend minu silmis teadmata kordi kompetentsem diislite ning tänapäeva vag grupi elekroonika ning diagnostika alal,kui Sina...oleme omavahel nii mõndagi priva kaudu vahetanud ning need jutud on sinu jaoks KOSMOS! Seega,kui sul endal midagi KONKREETSET soovitada pole,siis ole hea ja jäta nupule "vasta" klikimata....99.9% juhtudel tuleb sealt kirjavigadest kubisev mull,millest arusaamine on ikka paras pusle teinekord....ja nii mõnigi kord väidad sa end olema üüber spets,aga soovides tehnilist "arutelu",jätad asjad enda teada. Mis point sul siin foorumis siis oma "kallist" aega kulutada...kliendid peaks olema hordides järjekorras sellise spetsi juures siis ju. Miski pärast arvan, et sul lihtsalt mingi wannabe trip aega ajalt vms. Lihtsalt ei suuda pikalt igaühe vastu tolerantne olla.t6nis3 kirjutas:Selle teema lõpetuseks ütlen - Teema oleks pidanud kohe lõppema,kui küsijale vastas golfi_vend. Kõik probleemi ees olevad autoomanikud ,ärge tehke VW.-eni. tehnilisse lehte uusi pealkirju oma tehnilisest probleemist. Kasutage OTSINGUT.
-
- Huviline
copilot,anna palun andeks,ja suuda olla ainult minu vastu üks kord tolerantne. Sina copilot ja golfi_vend (müts maha tema teadmistest) olete Tehnilises leheküljes kõike teadjad. Lubage oma kardinate vahele ka minu eri arvamust. Copilot,igakord ei saa KONKREETSELT soovitada Tehnilises foorumis. Nüüd olev jutt on ju tehniliselt mitte konkreetne. Ja kriitikud,kes kritiseerivad minu eelnevaid vastuseid, olge head , mainige,kus vastuses Tehnilist viga nägite. Palju on loomulikult ka oletuslikult,kuid seda tohib olla siiski minimaalselt. copilot. Sõnad tegem ja klikimata tuleks sinul üle vaadata.Kui sina copilot oled olnud privaatsõnumis kasutajaga golfi-vend. ja mainid et teie vestlus on minule kui KOSMOS ,siis teadmiseks. P S. on kõigile foorumi lugejatele KOSMOS(TEADMATU ASI). P S = isiklik sõnum. (privaat on võõr keel).
Viimati muutis t6nis3, 06 Dets 2013, 01:48, muudetud 3 korda kokku.