Golf 3 2.0 85kw õhukulu lugeja

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kalvi
Huviline
Telefon: 53624157
Auto: BMW E38 [96]

Golf 3 2.0 85kw õhukulu lugeja

Lugemata postitus Postitas Kalvi »

Tervist, selline mure siis et ostsin teadmata õhukulu lugja oma mootorile kuid see ei sobinud mitte kuidagi oli sellise ehitusega

Pilt

Kuid mul endal on sellise ehitusega õhukulu lugeja.

TEEMA: http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=58&t=110672

Pilt

Vaatasin ka pistikut ajasin juhet taga täiesti originaal tundus ei ole nagu jätkatud või vahetatud seda aga pistikud on neil kahel erinevad täiesti nii et see pistik mis on mul autol peal see ei sobi sellele. õhulugeja mis oli peal sellel on pistik vasakul pool ja see mis ma ostsin oli paremal pool nii et see nagu ei ulatugi sinnani.

Googeldasin siis veidike ja leidsin erinevaid tulemusi sama mootori kohta kus on kõigil sellised õhukulu lugejad peal

Pilt

Pilt

ja siis leidsin sellise vanema tüübi mootori millel ongi sarnane jurakas vahel

Pilt

Äkki keegi teadvam teab rääkida kellel on olnud täpselt sama mootor mis mul et sellel on originaalis ikkagist kõik plastikust nagu on teistel 1.6 jne ?
http://meestekas.net/wp-content/uploads/2013/07/n27.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

Piktor
Huviline
Telefon: 56987433
Auto: VW G6 Variant
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Re: Golf 3 2.0 85kw õhukulu lugeja

Lugemata postitus Postitas Piktor »

Viimane korralik omanik ehk mina pole sellel autol flow meterit vahetanud. See on originaal, lähtu mootorikoodist, milleks on ABA. ADY mootorile pandi metallkorpusega.
ABA mootor on uuema tüübi oma. Pealegi kui tahad autot korda, võta EGR klapp maha, seal ongi kogu kala. P.S ma ei tea mis imeväel te asja ära arutate, aga ma tahan oma velgi ka tagasi saada.
Tõnu

Vasta

Mine “Mootor”