Golf mk v roolivõimu mure
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf mk v roolivõimu mure
Mure siis selline, et vahel lööb armatuuris kollase rooli märgi põlema ja rool. Läheb natuke raskemaks ja kuidagi ebamääraseks. Tartus stereo alarmis diagnoositi, et vigane on rooliasendi andur. Sai lastud see ära vahetatada kuid järgmine päev tuli jälle põles. Kuna eelmainitud töökojaga tekkisid peale kõike seda kremplit väikesed probleemid, siis sinna enam tagasi ma minna ei tahtnud. Mis seal ikka, panin aja aasta autosse. Peale paari h sain kõne, et auto korras ja võin järgi minna. Esitati siis ca 130 eurini arve elektritööde eest, ja öeldi, et viga olevat olnud ühes niiskust täis pistikus.
Nagu arvata võis, nii lihtsalt ma siiski ei pääsenud- natukese aja pärast jälle tuli põles. Ühesõnaga, ehk oskab keegi mind mõne pädeva elektriku juurde juhatada või on keegi sarnase probleemiga kokku puutunud? Natuke narr on maksta mitme saja euroseid töörahasid+veel varuosa hinnad, kui tulemus on ikka null.
Nagu arvata võis, nii lihtsalt ma siiski ei pääsenud- natukese aja pärast jälle tuli põles. Ühesõnaga, ehk oskab keegi mind mõne pädeva elektriku juurde juhatada või on keegi sarnase probleemiga kokku puutunud? Natuke narr on maksta mitme saja euroseid töörahasid+veel varuosa hinnad, kui tulemus on ikka null.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: Golf mk v roolivõimu mure
Veidi OT aga see on tõestus sellest, et EST banaanias ei kehti isegi nn korralikus "mainekas"(loe nn mainekas) töökojas isegi nende poolt ostetud ja paigadaltud varuosa ning töö puhul garantii. Samas siin foorumis mõni vend väidab, et veermiku kuluosadele kehtivat 2 aastased garantiid jne
. Maksad ulme rahasid remondi peale, kuid garantiid ei saa ning katseeksituse meetodil juppide vahetus jätkub. Enda perekonnast näide, kus rihmavahetusel põles järsku kaitsmeplokk maha(näidati ka seda vana plokki ja aeti süü korrosiooni kaela), ning peale mida oli arve 500EUR lisaks sest kasutatuna neid pmt eesti selle mudelile polegi(VAG ses mõttes ikka hea, et manti saad kohati kilo hinnaga)....põhjustas siis see bensiinimootori mittekorraliku töötamist(jõuetus peamiselt, vibratsioon mootoris jne) ning tegemist oli margiesidusega (Kia) ja rihmavahetus tehti ka siis Kial. Korraliku tegijat on ikka raske leida.

Viimati muutis copilot, 23 Veebr 2014, 01:19, muudetud 2 korda kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
Kus juures ka sellel autol põletati ca aastat tagasi Aasta autos vooluleket otsides mingi spidoplokis olev juhtmoodul/aju läbi. Kinni pidin selle muidugi mina maksma, kuna ei jaksanud nendega maid jagada ja viisin auto teise kohta
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Ma ei saa remonditeenust küll pakkuda, kuid pean ennast pädevaks diagnoosijaks. Ehk huvi?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 55 korda
- Tänatud: 579 korda
Mine muidugi kolmandasse kohta, maksa arve, nädala pärast mine neljandasse kohta ja maksa.......peale neid käike mine uuesti esindusse ja küsi kas nad oma vea garantii korras likvideeriksid kui sealt on vahepeal kari sortse üle jooksnud?
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Lugedes su signatuuri saan sinust täitsa aru
Mainin veelkord, et ma ei käinud aasta autos ainult ühe korra. Mingit vastutulekut seal loota polnud, seega mida ma neid nuuman? Mis vea likvideerimisest sa räägid? Nad ju ei tea mis viga on. Järgmisena pakuti välja, et tuleb mingi mitme saja eurone juhtplokk välja vahetada. Samas sellega nad nõus ei olnud, et kui viga jääb, maksavad nemad jupi kinni või vahetavad ümber.

Viimati muutis tsuky, 23 Veebr 2014, 23:39, muudetud 1 kord kokku.
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 149 korda
Mis väljalaske/mudeliaasta auto? Küsiks huvipärast mis pistikut niiskusest puhastati ning mis elektriplokki pakuti vahetada? Viimase puhul eeldaks, et pakuti rooliaju, arvestades, et rooliasendi andurit juba vahetati. Veakoode tahaks ka näha.
Autoks on 2006 aasta 2,0sdi. Kuna viimane kord käis auto järel naine siis veakoodide kohta ei oska midagi öelda. Arve peal ju neid ei ole ja kohale minnes ei osanud mulle samuti keegi midagi konkreetset öelda. Öeldi nii palju, et ainuke veakood mida näitas oli rooliasendi andur ja see kadus peale vahetust. Tõsi, kui ma tagasi läksin oli see jälle olemas
Viimati muutis tsuky, 24 Veebr 2014, 00:28, muudetud 1 kord kokku.
Mul põles punane tuli, ehk roolivõimu juhtplokk oli läbi ja seal ei aita muud kui uus roolilatt koos ajuga, kuna kuskil ei tahetud eraldi müüa. Umbes 500 euroga saad kas taastatud või uue kätte küll.