AAB käigukasti eemaldus

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

AAB käigukasti eemaldus

Lugemata postitus Postitas rako »

Loll nagu ma olen siis küsin targematelt nõu. Hetkel käsil T4 AAB käigukasti eemaldus ning eile jõudsin sinna seisu kus avastasin, et keegi geenius on kinni keevitanud käigukasti/mootori tagumise padja. Millised variandid mul nüüd on? Lõigata selle poldi pea maha mis läheb padjast läbi või on miski variant kus ma ei pea relaga autoalla ronima kuna ruumi mul seal teab mis palju pole.
Ning oskab mulle veel keegi öelda mida see kast kaaluda võib? Välja näeb ikka üliränk ja suur üksi mul pole seal vist midagi teha?

Kasti mahavõtmise eesmärk on siduri vahetus, seega kõik näpunäited teretulnud :)

Kui kellegil homme ( reedel ) maruigav on võib mulle ka appi tulla :) Siim-o ?

Pilt
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Stollu
Huviline
Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
Tänatud: 1 kord

Re: AAB käigukasti eemaldus

Lugemata postitus Postitas Stollu »

Kui teiste poltide eemaldamisega käigukasti kätte ei saa siis pead tekitama relaka jaoks ruumi.
Muidugi saaks veel lahti keevitada , puurida kõik oleneb palju ruumi teha suudad või saab.

Pilt

Pilt

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: AAB käigukasti eemaldus

Lugemata postitus Postitas rako »

Sisuliselt ma proovin seda asja hetkel lahendada nii, et ehk saan selle kronsa kätte käigukasti küljest peaks olema 2 polti. See on kõige valutum.
Aga tagavara variandiks ostsin paar lõikeketast :) Polt on seal M12x1,5 pikkusega jään hetkel vastuse võlgu.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

Vasta

Mine “Ülekanne”