Nimelt oleks vaja 30mm tsentreeritavaid flantse auguvalemile 4x100 ja keskava võiks olla 57.1
Kõik hea info on teretulnud

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Jah tsenreerimis rõngaid saab tõesti. Küll aga pole nendest juttu olnud.t6nis3 kirjutas:G2- veljele sobivaid tsentreerimis rõngaid saab ju velgi müüdavas poodides. On siis tegemist .. mingi haruldase ,, veljega.
Kas Teil juhtub seda siis tihti,et poldid lahti "loksuvad"?t6nis3 kirjutas:Panin vastuse kustu,kuid jõutsid ikka lugeda. Selle teema kohapealt sõna ei võta. Tegemist on enese tapjatega. Pane siis lihtsalt poosetamiseks autole alla velg E T.28. ,mis läheb viimase ,,vindini,, alla. Ülejäänud energija (et 26 jne) maandub koopasse. Flants on vahe detail. Loomulikult velje polt saab suuremat telje lööki,nihet. Pika poldiga ,,hellitust,, ei tule,juhul kui poldid lahti ,,loksuvad,, .
t6nis3 kirjutas:Panin vastuse kustu,kuid jõutsid ikka lugeda. Selle teema kohapealt sõna ei võta. Tegemist on enese tapjatega. Pane siis lihtsalt poosetamiseks autole alla velg E T.28. ,mis läheb viimase ,,vindini,, alla. Ülejäänud energija (et 26 jne) maandub koopasse. Flants on vahe detail. Loomulikult velje polt saab suuremat telje lööki,nihet. Pika poldiga ,,hellitust,, ei tule,juhul kui poldid lahti ,,loksuvad,, .
Katsu tarkpea ise aru saada, too siis mulle velg mille ET on -5 auguvahe 4x00 soovitavalt 15". Ja muidugi ideaalne laius 7.5".t6nis3 kirjutas:Lihtne küsimus. Mis aretamise eesmärk on. Kui velje E T- st muffigi ei jaga,siis sinu flantside jutust (probleemist) samamoodi ei saa aru mina.
t6nis3 kirjutas:Mõnitab raibe. ET on 5 auguvahe 4x 00. Kasutaja keit, kell 20 50 1 aprill. Tundub,et velje ET-st. muffigi ei tea. Milleks sellistele anda veermiku ehitusest nõu,kui ka ülbus kaasneb sellega.Kus siin vaidlust on. Ma tahan lollust takistada.