Multivan 75kw vs 111kw

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
mart001
Huviline
Multivan 75kw vs 111kw

Lugemata postitus Postitas mart001 »

Tere!

Palun abi Multivani ostmisel. Nimelt plaan osta Multivan sinna 2000.a. kanti, sest alates sellest on vist neid kahte keskmist istet võimalik keerata ka õigetpidi sõidusuunas?

Kuid selle aastaga on kaks valikut - 75kw ja 111kw diislid (2,5 TD). Kas oskate kogemuse põhjal rääkida, kumb variant on töökindlam. Sellest saan aru, et 111kw on jõudu rohkem, aga peamine on minu jaoks just töökindlus, kuna plaan hakata pikki vahemaid Euroopas sõitma.
Mõned külapeal räägivad, et see 75kw pidi olema väga vastupidav mootor ja 111kw on palju jamamist, aga kinnitust ei ole kuskilt saanud.
Vaatasin, et Eestis on selles vanuses ainult 75kw müügis, Saksas jälle täpselt vastupidi, kas siit võib ka midagi välja lugeda?

Teiseks - on saada nii manuaal- kui ka automaatkastiga. Kas seal on ka konkse, millega peaks arvestama (näiteks töökindlus või automaadi puhul oluliselt suurem kütusekulu) või ei ole väga vahet.

Mis on veel sellised tüüpilised asjad, millele peaksin nende busside puhul tähelepanu pöörama?

Panen siia ka ühe lingi, mille peale olen mõelnud:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1587653" onclick="window.open(this.href);return false;

Olen väga tänulik, kui kogemusi ja mõtteid jagate!
Viimati muutis mart001, 27 Mai 2014, 10:18, muudetud 2 korda kokku.

Sellel teemal on 3 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.

Registreeru Logi sisse

Vasta

Mine “Autoostu abi”