mure mootori käivitumisel
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
mure mootori käivitumisel
Autoks on VW passat 1,9tdi 66kw probleem selline ennem auto käivitus ilusti sai natukene sõita jäi seisma seisis paar minutit läks käima. Auto nüüd kuu sisnud ja ei lähe tööle pihustise kütus ei tule aga võtsin pumba juurest tagasi voolu lahti ja antsin võttit tuli kütust. Armatuuris vilgub eelsüüte tuli
-
- Huviline
- Telefon: 55674725
- Auto: passat b5, corolla, peugeot 306
Drosselklapp umbes või vigane ma pakun. Diisel liigub, aga õhku ei tule silindrisse. Lase kuskil üle vaadata.
Re: mure mootori käivitumisel
Kus see klapp asub. Arvutit hetkel taha ei saa. Täpsustan paagist tuleb kütus filtrise sealt pumpa aga pumbast pihustitese ei lähe. Tagasi voolu võtsin lahti pumba pealt ja kui starterit anda tuleb sealt kütus.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Diislil pole ju sellist "elukat" nagu drosselklapp?Rosinapoiss kirjutas:Drosselklapp umbes või vigane ma pakun. Diisel liigub, aga õhku ei tule silindrisse. Lase kuskil üle vaadata.

-
- Huviline
- Telefon: 55674725
- Auto: passat b5, corolla, peugeot 306
Ma ei mõelnudki diislil. Õhul gaasiklapp. Aga oled 100 protsenti kindel et pihustites on ikka viga? See võib ükskõik milline toitesüsteemi rike. Kindlam värk oleks ikka juhe taha panna.J.Aru kirjutas:Diislil pole ju sellist "elukat" nagu drosselklapp?Rosinapoiss kirjutas:Drosselklapp umbes või vigane ma pakun. Diisel liigub, aga õhku ei tule silindrisse. Lase kuskil üle vaadata.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Ma mõtlesin diisli all mootori tüüpi, mitte kütusesüsteemi.Rosinapoiss kirjutas:Ma ei mõelnudki diislil. Õhul gaasiklapp. Aga oled 100 protsenti kindel et pihustites on ikka viga? See võib ükskõik milline toitesüsteemi rike. Kindlam värk oleks ikka juhe taha panna.

Ning lisaks, mina saan aru, et teema algataja ei väidagi pihustites viga olema vaid ütleb, et pihustiteni küte ei jõua mingi vea pärast.
Viimati muutis J.Aru, 29 Mai 2014, 20:12, muudetud 1 kord kokku.
Nii ta on pihustiteni ei jõua kütus pumbas kas siin olijatest teab kes soomes tegeleks teagnostiga