tere ostsin alles hiljuti omale golfi
kuid kuna heli oli üsnagi halb ja ragises siis tellisin omale uue maki ja kõlarid uste sisse
täna kakkusin tagumise uksepolstri maha ja avastasin et seal ei ole isegi juhtmeid kuhu kõlareid kinnitata:D
ma ise ei jaga midagi sellest asjast
oleks ju lihtne olnud kui oleksid need kinnituspesad seal kuskil
kas nyyd vaja mingid uued juhtmed vedada `? kui jaa siis kas keeruline ?
või lihtsam 1 paar kõlareid maha myya:D?
vw golf 2001 tagumised uste kõlarijuhtmed puudu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: vw golf 2001 tagumised uste kõlarijuhtmed puudu
Tuleb jah suure tõenäosusega uued jutmed vedada, vaata korra ega ei ole juhtmeid uksepistikuni veetud, osadel on olnud. Kõige lihtsam on jah üks paar kõlareid maha müüa aga heli kvaliteedi kohalt oleks parem mõte uued juhtmed vedada. Juhtmete vedamisel iseenesest midagi rasket pole, lihtsalt tuleb plastikuid eest ära võtta mis pole ka midagi rasket, lihtsalt tuleb rahulikult ja mõistusega teha. 

-
- Huviline
- Telefon: 5219983
- Auto: vw golf 1.9tdi 85kw 2001 universaal
- Tänatud: 3 korda
Re: vw golf 2001 tagumised uste kõlarijuhtmed puudu
tänud:PJ.Aru kirjutas:Tuleb jah suure tõenäosusega uued jutmed vedada, vaata korra ega ei ole juhtmeid uksepistikuni veetud, osadel on olnud. Kõige lihtsam on jah üks paar kõlareid maha müüa aga heli kvaliteedi kohalt oleks parem mõte uued juhtmed vedada. Juhtmete vedamisel iseenesest midagi rasket pole, lihtsalt tuleb plastikuid eest ära võtta mis pole ka midagi rasket, lihtsalt tuleb rahulikult ja mõistusega teha.
mul on mingi alpine makk vana
nyyd tellisin uue ALPINE CDE-W233R maki millele see vana pistik täpselt istub
ja kui nüüd uusi juhtmeid vedada siis läheb ilmselt keeruliseks:D
kui makk käes siis proovin uued PIONEER TS-G1721I – 6.5” 16.5cm kõlarid ära ehk piisab esimestest:D
kuigi tahaks ikkagi tagumisi ka:S
ei võinud siis panna mulle sinna mingit juhet

oleks loogiline kui ikka auk olemas siis juhtmed ka ja no kõlar ka sees:D