Siduri reguleerimine

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
raido90
Huviline
Tänatud: 3 korda

Siduri reguleerimine

Lugemata postitus Postitas raido90 »

Tere

Sooviks teada, kas Passatil, 2000 a annab siduriga midagi ette võtta. Nimelt võtab sidur liiga ülevalt, piisab kui ainult natuke pedaali vajutada ja siis juba kast lahutatud. Käiguvahetusega ajal on jällegi nii, et peab siduripedaali väga üles laskma et haakuks. Käiguvahetus toimub 2 cm tööraadiuse juures üleval. Loodame et seletasin piisavalt selgelt olukorda :D Kas uus siduri peasilinder muudaks midagi? või annab asja reguleerida kuidagi et rohkem pedaal keskelt toimetama hakkaks.

Sidurikomplekt suvel vahetatud.

t6nis3
Huviline
Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 39 korda

Re: Siduri reguleerimine

Lugemata postitus Postitas t6nis3 »

Õliga töösilindriga sidurit ei reguleerita. Samas on ju tõde,et sidur ei libise. (ei kurtnud ju). Anna sõita siduril edasi.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 80 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Mis komplekt alla läks?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

raido90
Huviline

sachs

ardiilves
Huviline
Telefon: 5248471
Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ardiilves »

Niipalju kui ma olen erinevaid passateid proovida saanud on kõigil see häda küljes, et sidur võtab ülevalt.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.

Pilk
Huviline
Auto: Ford S-max ST
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Pilk »

ardiilves kirjutas:Niipalju kui ma olen erinevaid passateid proovida saanud on kõigil see häda küljes, et sidur võtab ülevalt.
no ma ytlen et kui paks-j sidur sai ära vahetatud siis tal hakkas pedaal kenasti alt võtma. et kui võtab ylevalt siis on kulunud ketas.. mul endal ka tasapisi ylevaltpoolt hakanud võtma. kuigi minustiilist juba teisega libiseb;) kuid tean et vajab vahetust. sellevastu aitab ainult siduri vahetus,
Tagaveo ja nelikveo vahe on see, et nelikveoga sõidad kraavis kaugemale.

t6nis3
Huviline

Kasutaja Pilk. Teema algataja ju mainis,et siduri komplekt on vahetatud. ardiivles. Miks mainid,et kui passatil võtab sidur pedaal suht ülevalt,et see oleks kohe ,,häda,, süsteemis,küljes.Õli ajamiga töö silinder ei reageeri siduri kulumise astmesse. See jutt kõlbab tross varjandile ja omakorda mehaanilise reguleerimisega.

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas copilot »

Kas võtab ülevalt algusest peale peale vahetust? Kas sõidad aint ise v ka keegi teine selle masinaga pidevalt?
Diesel Power KEEPS ME GOING

raido90
Huviline

peale vahetust nii ülevalt ei võtnud, oli nagu rohkem vajutus- maad kuigi üldiselt võib öelda et ta alati suht ülevalt võtnud. paar nädalat tagasi panin seda tähele, et nii ülevalt võtab. pole teiste passatitega ka sõitnud et oleks võrdlusmomenti. ise mõtlesin et äkki see siduriajam hakkab läbi minema, et ei liigu nii vabalt kui võiks. sõidan ise autoga kogu aeg

Kasutaja avatar
vredestein
Veteran
Telefon: 5045339
Auto: Derby Mk1 1980
Tänanud: 119 korda
Tänatud: 53 korda

Lugemata postitus Postitas vredestein »

Kui ma 5 aastat tgasi oma B5,5 ostsin ütles müüja ,et sidur hakkab vist läbi minema.sõitsin 5 aastat ja ei midagi töötas ilusti, kui nüüd kast maha käis oli ketas veel väga ilus.
Nii,et ära karda lase aga edasi.
kuigi võtab ikka ülevalt.
Viimati muutis vredestein, 06 Dets 2014, 14:42, muudetud 1 kord kokku.
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 80 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

vredestein kirjutas:Kui ma 5 aastat tgasi oma B5,5 ostsin ütles müüja ,et sidur hakkab vist läbi minema.sõitsin 5 aastat ja ei midagi töötas ilusti, kui nüüd kast maha käis oli ketas veel väga ilus.
Nii,et ära karda lase aga edasi.
kuigi võtab ikka ülevalt.
Kokkuvõtvalt võiks öelda et mida paksem on ketas seda rohkem altpoolt sidur võtab. Sidurikomplekti vahetusel võiks võrrelda erinevate komplektide ketaste paksuseid, vaevalt et korvide konstrukstioon eriti siduri võtmiskohta muudab.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

ardiilves
Huviline
Telefon: 5248471
Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ardiilves »

Pilk kirjutas:
ardiilves kirjutas:Niipalju kui ma olen erinevaid passateid proovida saanud on kõigil see häda küljes, et sidur võtab ülevalt.
no ma ytlen et kui paks-j sidur sai ära vahetatud siis tal hakkas pedaal kenasti alt võtma. et kui võtab ylevalt siis on kulunud ketas.. mul endal ka tasapisi ylevaltpoolt hakanud võtma. kuigi minustiilist juba teisega libiseb;) kuid tean et vajab vahetust. sellevastu aitab ainult siduri vahetus,
Minuarust minu vahetatud sidur võttis ka ikkagi liiga ülevalt.
t6nis3 kirjutas:Kasutaja Pilk. Teema algataja ju mainis,et siduri komplekt on vahetatud. ardiivles. Miks mainid,et kui passatil võtab sidur pedaal suht ülevalt,et see oleks kohe ,,häda,, süsteemis,küljes.Õli ajamiga töö silinder ei reageeri siduri kulumise astmesse. See jutt kõlbab tross varjandile ja omakorda mehaanilise reguleerimisega.
Minusilmis on see häda kui sidur võtab liiga ülevalt.

Siduri töösilindri vahetus võiks ka aidata?
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.

t6nis3
Huviline

Tee endale töö põhimõte selgeks mis on hüdrauliline siduri ajam..vr..tross sidurile. Ei k...i töõ xsilindrit.

Vasta

Mine “Ülekanne”