1,6 td passati temp andurite jama

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
acidmaze
Huviline
Auto: golf 3 1,8 55kw
1,6 td passati temp andurite jama

Lugemata postitus Postitas acidmaze »

mul 93 aasta passat vanema kerega,1,6 turbo diisel 59 kw mootoriga. temperatuuri näidik näitas millegipärast 110 kraadi kuigi tegelik oli 80ga midagi.. otsustasin mõlemad andurid ära vahetada mis jahutusvedeliku torude ehk vahe flantsi küljes on. mul seal 2 kahe juhtmelise pistikuga andurit. müüdi mulle üks õige ja üks vale. temperatuuri näidik enam ei näitanud üldse ja ülemise anduri pärast ka mootori temperatuuri tuli vilkus.. panin ülemise vale asemel vana anduri ja sellega ka enam temp näidik ei liikunud. ostsin uue ja õige ja ikka ei midagi. on kellegil ideid ja oskab keegi öelda et milline see näidiku andur on kas ülemine või külje pealne? mootor läheb soojaks ilusti ja termostaat avaneb ka õigel ajal.
diagnostikat ka teha ei saa kuna musta diagnosti pistiku leidsin yles armatuuri alt aga valget mitte kusagil..

acidmaze
Huviline
Auto: golf 3 1,8 55kw
Re: 1,6 td passati temp andurite jama

Lugemata postitus Postitas acidmaze »

Vastan küsimusele ise kuna sain õpetliku vastuse oma veale..
Vale andur tekitas mingit moodi lyhise või vale impulsi armatuuri näidikule ja näidik ei töötanud enam selle peale.. elektrik võttis armatuuri lahti liigutas seierit korra ja kõik töötab hästi.

Vasta

Mine “Diislid”