Golf 3 ajud
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 3 ajud
Tervist!
Tänu enda masina aju (GOLF 3, 1.8 66KW 1994a ) arvatavale läbi kärsetamisele, tekkis küsimus, et kas minu masinale sobib ka 92-.. mõni muu sama mootoriga ilma immota masina aju, sest minuomal immot pole?
Mis on sama mootoriga isendite ajude erinevused vastavalt aastakäigule, kui neid on?
Tänu enda masina aju (GOLF 3, 1.8 66KW 1994a ) arvatavale läbi kärsetamisele, tekkis küsimus, et kas minu masinale sobib ka 92-.. mõni muu sama mootoriga ilma immota masina aju, sest minuomal immot pole?
Mis on sama mootoriga isendite ajude erinevused vastavalt aastakäigule, kui neid on?
Vanasõna ütleb: "kus suitsu seal saaled ringi ja differ sodi"^^
- vredestein
- Veteran
- Telefon: 5045339
- Auto: Derby Mk1 1980
- Tänanud: 119 korda
- Tänatud: 53 korda
Re: Golf 3 ajud
mul üks aju olemas vedeleb niisama kui huvi helista 5045339
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
-
- Huviline
- Telefon: 56782346
- Auto: Golf MK 3, 2x MK 2, BMW E46 330D 150kw.
Kuna teema olemas siis postitaksin oma küsimuse siia.
Ega keegi ei tea kus saaks VW Golf 3 ajusid?
Koodiks on: 032906030Q
Ehk leidub kedagi kes oskaks aidata?
Ega keegi ei tea kus saaks VW Golf 3 ajusid?
Koodiks on: 032906030Q
Ehk leidub kedagi kes oskaks aidata?
Dont corner me, Dont lecture me, raise your hands if you are a Sinner! - Dave the Stage
Olemas ka diagnostika kaabel, kui kellegil vaja hädasti võin aidata!
Olemas ka diagnostika kaabel, kui kellegil vaja hädasti võin aidata!
Tänud pakkumast, aga mul endal ka olemas 92 ja 93 aasta autode ajud põhimõtteliseltvredestein kirjutas:mul üks aju olemas vedeleb niisama kui huvi helista 5045339

-
- Huviline
- Auto: VW Transporter TDI, VW Amarok
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Vaata oma aju pealt kood, kui on samad siis sobivadTauri375 kirjutas:Tänud pakkumast, aga mul endal ka olemas 92 ja 93 aasta autode ajud põhimõtteliseltvredestein kirjutas:mul üks aju olemas vedeleb niisama kui huvi helista 5045339Küsingi, et kas minu masinale hakkaks kumbki neist? Või sobivad mõlemad??
Pukseerimishaagise rent http://pukseerimishaagis.webs.com/
Puksiirabi Tartus https://www.facebook.com/Treilamees/
aht kirjutas:Vaata oma aju pealt kood, kui on samad siis sobivadTauri375 kirjutas:Tänud pakkumast, aga mul endal ka olemas 92 ja 93 aasta autode ajud põhimõtteliseltvredestein kirjutas:mul üks aju olemas vedeleb niisama kui huvi helista 5045339Küsingi, et kas minu masinale hakkaks kumbki neist? Või sobivad mõlemad??
Selge, lähiajal üritan uurida ja siis kirjutan siia ka

Aga küsiks veel, et palju lammutuses on mõistlik aju eest maksta? Mis hinnaklassi jäävad G3 ajude hinnad??
-
- Huviline
- Auto: VW Transporter TDI, VW Amarok
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Mul ka paar aju olemas, nii et vaata koodid üle.
Pukseerimishaagise rent http://pukseerimishaagis.webs.com/
Nii! Vaatasin oma aju pealt koode:
0216 203 184/185 b10
26.07 94
26SA3398
17540233
23 vw märk 73
8A0907311H
Tekkis küsimus, et kas üldse on võimalik pumba juhtmetega jebides, ühte ja teistpidi proovides, otse pumbale voolu pannes jms. aju maha põletada, või tundub see imelik?
Ja kas signa saab käima minekut blokkida, kuid samas säde on ja pena pump oli otse akule ühendatud eest taha?? Immot masinal ei ole. M a ei saa aru, miks ta käima ei lähe...
0216 203 184/185 b10
26.07 94
26SA3398
17540233
23 vw märk 73
8A0907311H
Tekkis küsimus, et kas üldse on võimalik pumba juhtmetega jebides, ühte ja teistpidi proovides, otse pumbale voolu pannes jms. aju maha põletada, või tundub see imelik?
Ja kas signa saab käima minekut blokkida, kuid samas säde on ja pena pump oli otse akule ühendatud eest taha?? Immot masinal ei ole. M a ei saa aru, miks ta käima ei lähe...
Teoorias ei tohiks olla võimalik, eeldusel et sa muid juhtmed ei surkinud ja mitte vajalikku kohta 12v peale lasknud. Lisaks sädemele ja bensule on ka vaja sisselaset niisutada ehk pihusti peab samuti pritsima. Lase mingit stardiabi või muud põlevat aerosooli sisselaskesse, vaata mis siis teeb. Kas bensupump ilma otseühenduseta ei tööta? Mootor ei lubanud üldse?Tauri375 kirjutas:Tekkis küsimus, et kas üldse on võimalik pumba juhtmetega jebides, ühte ja teistpidi proovides, otse pumbale voolu pannes jms. aju maha põletada, või tundub see imelik?
Eeldusel, et säde on õigel ajal, siis peab viga olema ikkagi kütuse põlemiskambrisse mitte jõudmises
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Vaata kas aju toitereleele (109) tuleb vool peale, samuti kas bens. pumba relee juhtimine toimib - seda peaks aju juhtima massiga kui õieti mäletan.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tervist!
Seoses oma autoga küsiks kellegi siinse foorumlase Facebooki või Skype"i, kus vajadusel mõned täosustavad küsimused saaksin küsida autoga seoses.
Ettetänades: Tauri
Seoses oma autoga küsiks kellegi siinse foorumlase Facebooki või Skype"i, kus vajadusel mõned täosustavad küsimused saaksin küsida autoga seoses.
Ettetänades: Tauri
Nii GTI, vaatasin asjad üle kuid ei leidnud enda auto kaitsmeplokist releed numbriga 109, millise numbriga pesas see peaks asetsema? Netist sain skeemi, kus näitab minuarusaama järgi pesa nr 4- ja kui see skeem õige on, kuid see pesa on tühi, mulle millegipärast tundub, et mul on natuke vale skeem?GTI kirjutas:Vaata kas aju toitereleele (109) tuleb vool peale, samuti kas bens. pumba relee juhtimine toimib - seda peaks aju juhtima massiga kui õieti mäletan.

Bensiinipumba releed uurides(relee nr 169, asendatud miskise samsuguse releega nr 21) tuli vool releepesast mõõtes, klemmile nr6 (süüde sees)
Kuid huvitav on ka see, et süüde sees kontrollides ei olnud kaitsmetel nr: 1,3,7,8,10,11,12 ja (18, bensiinipumba kaitse voolu, siis tuleb, kui lisamassijuhe pumbarelee väikseimale klemmile vedada)
Ma ei tea, mis anomaalia seda õnnetut masinat on tabanud...
-
- Moderaator
relay 3 - engine control module power supply relay - see võib ka mõne muu numbriga olla, kui uuem relee. Tegu aju toitereleega.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Selge, homme uurin asja.GTI kirjutas:relay 3 - engine control module power supply relay - see võib ka mõne muu numbriga olla, kui uuem relee. Tegu aju toitereleega.
Huvitav on see, et minu autol pole relleploki 3 relee pesas mitte ühtegi releed, kuidas see võimalik on, pesas nr 4 on relee numbriga 18, aga kolmas pesa on tühi, ise ei mäleta, et oleksin sealt relee välja võtnud, kuid loogiliselt võttes peaks ju selles pesas relee ikka olema? (autoks siis ikka 1.8 66kw 1994 G3)Tauri375 kirjutas:Selge, homme uurin asja.GTI kirjutas:relay 3 - engine control module power supply relay - see võib ka mõne muu numbriga olla, kui uuem relee. Tegu aju toitereleega.
elTauri375 kirjutas:Huvitav on see, et minu autol pole relleploki 3 relee pesas mitte ühtegi releed, kuidas see võimalik on, pesas nr 4 on relee numbriga 18, aga kolmas pesa on tühi, ise ei mäleta, et oleksin sealt relee välja võtnud, kuid loogiliselt võttes peaks ju selles pesas relee ikka olema? (autoks siis ikka 1.8 66kw 1994 G3)Tauri375 kirjutas:Selge, homme uurin asja.GTI kirjutas:relay 3 - engine control module power supply relay - see võib ka mõne muu numbriga olla, kui uuem relee. Tegu aju toitereleega.
Kui seal tõesti peaks relee käima, siis kas mõnda teist releeplokis olevat releed saaks sinna proovimiseks panna??
-
- Moderaator
Kui see auto töötas ilma releeta, siis seal miskit isearetatud, juhtmed kuskil ümber ühendatud. Proovida ju võib aga omal vastutusel, muidugi. 

Viimati muutis GTI, 22 Jaan 2015, 20:53, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: .
Põhjus: .
Okei, aga mis seal võib olla ise aretatud? Aga kas oma auto releeplokist saan mingi relee võtta, mida proovida, on seal sellist releed, mis oleks samasugune? Kui jah, siis milline relee?GTI kirjutas:Kui see auto töötas ilma releeta, siis seal miskit isearetatud, juhtmed kuskil ümber ühendatud. Proovida ju võib aga omal vastutusel, muidugi.
Üks inimene rääkis, et lambda [VW Bot: "Keel korda!"] võib ka sellist asja teha, et arvab, et ajuga kõik korras, kuigi kuu aega enne auto jamade algamist lõikasin lambda [VW Bot: "Keel korda!"] juhtme läbi, see nagunii ei töödanud, lihtsalt prooviks, et mis teeb, sõitis ja puha, et kas siis lambda [VW Bot: "Keel korda!"] võib sellist asja teha, kui ennem ju sõitis ilma lambda [VW Bot: "Keel korda!"] juhtmeta ka (1juhtmega lambda [VW Bot: "Keel korda!"])
Tervist kaasfoorumlased!
Sain auto käima ja sõitma, viga oli aju toiterelees, mis oli puudulik, ei mäleta väga, et oleks eemaldanud, aga täna käisin lammaris ja võtsin sealt kontrolli mõttes uue relee, nüüd kõik toimib, nagu peab. Ühtlasi võtsin lammarist ka bensiinipumba-ja x-relee nr 18, need vahetasin ka ära kindluse mõttes.
Võtis ikka naeratuse näole kohe, kui üle pika aja jamamise peale asi korda sai, siinkohal tänud kõigile vastajatele väga asjalike vastuste eest!

Sain auto käima ja sõitma, viga oli aju toiterelees, mis oli puudulik, ei mäleta väga, et oleks eemaldanud, aga täna käisin lammaris ja võtsin sealt kontrolli mõttes uue relee, nüüd kõik toimib, nagu peab. Ühtlasi võtsin lammarist ka bensiinipumba-ja x-relee nr 18, need vahetasin ka ära kindluse mõttes.
Võtis ikka naeratuse näole kohe, kui üle pika aja jamamise peale asi korda sai, siinkohal tänud kõigile vastajatele väga asjalike vastuste eest!

-
- Moderaator
Tänan ka sulle teema viisaka lõpetamise eest et tulevikus ka teistel siit abi oleks ja muretuid kilomeetreid!