Golf 3 pidurid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: Golf 3 pidurid
Kas auto on kauem seisnud? Kui jah siis tegu lihtsalt kerge roostega mis trumlitele kogunenud ja mõningase sõitmise/pidurdamisega peaks korda minema. Kui tekkis järsku siis võib seal olla mõni võõrkeha - pidurikatte tükk, mõni lahtipääsenud vedru vms. Pidurid muidu korras?etnies858 kirjutas:Selline mure siis, et kui pidurdad tuleb tagant piduritrummlist sellist krabisevat häält. Et, mis see olla võiks?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Endal täpsel samal autol, samas kohas piduri lahutamisel tuleb tagant trummelist metalli pinin või kõrgsageduslik heli, mis on veel inimkõrvale kuuldav
Praegu olen kindlaks teinud, et märjaga/niiskega ei tee seda ning mingi aeg sai plekki painutatud ning siis ka teinud.
Vist käib vastu seda tagumist tolmuplekki piduriklots või selle mehhanism. Ilma trumlikatteta oli OK.
On kellegil mingit lahendust ? Tean, et see pidavat tüüpviga olema.

Praegu olen kindlaks teinud, et märjaga/niiskega ei tee seda ning mingi aeg sai plekki painutatud ning siis ka teinud.
Vist käib vastu seda tagumist tolmuplekki piduriklots või selle mehhanism. Ilma trumlikatteta oli OK.
On kellegil mingit lahendust ? Tean, et see pidavat tüüpviga olema.
- etnies858
- Moderaator
- Auto: Passat B8.5 R-Line
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 184 korda
Auto seisab ja enamus ajast hetkel, ootan lube veel
Taga sai mõlemad pidurisilindrid ära vahetatud paar kuud tagasi siis nagu, mingeid muid kulunud osi ei märganud seal. Eks peab lahti kakkuma jälle trumli ja kaema, mis seal toimub.
Tannu19 jep, mul täpselt sama heli

Taga sai mõlemad pidurisilindrid ära vahetatud paar kuud tagasi siis nagu, mingeid muid kulunud osi ei märganud seal. Eks peab lahti kakkuma jälle trumli ja kaema, mis seal toimub.
Tannu19 jep, mul täpselt sama heli
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kui jutt ikka trummelpiduritest, siis millisest nn. tolmuplekist käib jutt? Seal on ainult ju piduritaldrik (tagumine plekk), kuhu külge kinnituvad tagapiduri silinder, klotsid tihvtidega, sellest tuleb läbi kässari tross jne. Kuidas saab seda ära võtta, et oleks ok?Tannu19 kirjutas: Praegu olen kindlaks teinud, et märjaga/niiskega ei tee seda ning mingi aeg sai plekki painutatud ning siis ka teinud.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Terminoloogia nagu ikka vähe künklikGTI kirjutas:Kui jutt ikka trummelpiduritest, siis millisest nn. tolmuplekist käib jutt? Seal on ainult ju piduritaldrik (tagumine plekk), kuhu külge kinnituvad tagapiduri silinder, klotsid tihvtidega, sellest tuleb läbi kässari tross jne. Kuidas saab seda ära võtta, et oleks ok?Tannu19 kirjutas: Praegu olen kindlaks teinud, et märjaga/niiskega ei tee seda ning mingi aeg sai plekki painutatud ning siis ka teinud.

Tolmuplekk - nii olen kuulnud seda mina, aga selle all mõtlesin jah piduritaldrikut. Ära sai võetud veljepoolne kate ikka.