Golf 4 - kahtlane hääl sõidu ajal
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 4 - kahtlane hääl sõidu ajal
Tere!
Selline mure, et sõidu ajal teeb mu Golf 4 1999 1.9 66kw imelikku häält. Nagu vuhiseks/viliseks madalalt. Kahtlustasin laagreid aga kui sai rehve loksutatud ja liigutatud siis tundus okei. Hääl tundub tulevat just tagant poolt. Võib-olla ka petlik aga vot ei teagi...
Küsimus siis selline, et kas peaksin laagreid muul moel veel uurima? Või ehk keegi oskab kuidagi selle probleemiga aidata?
Selline mure, et sõidu ajal teeb mu Golf 4 1999 1.9 66kw imelikku häält. Nagu vuhiseks/viliseks madalalt. Kahtlustasin laagreid aga kui sai rehve loksutatud ja liigutatud siis tundus okei. Hääl tundub tulevat just tagant poolt. Võib-olla ka petlik aga vot ei teagi...
Küsimus siis selline, et kas peaksin laagreid muul moel veel uurima? Või ehk keegi oskab kuidagi selle probleemiga aidata?
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: Golf 4 - kahtlane hääl sõidu ajal
Laagrid tavaliselt undavad ja hääl muutub kui kurve läbid. Kuidas laagreid kontrollisid - rattad olid ikka maast lahti? Ega sul 4-veoline auto pole?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Laagreid kontrollisin nii, et sai tungrauaga üles tõstetud ja siis kahe käega kinni ja lokustada. Nii tegin iga rehviga. Auto on mul esiveoline.
-
- Huviline
- Auto: 4x4 Bora Variant, Bora Variant
- Tänatud: 2 korda
Katuseraame ei kasuta?
Uksetihendi vahelt? Turbo kui on?
Uksetihendi vahelt? Turbo kui on?
Lugupidamisega Riho
Rahulolu on peamine
Rahulolu on peamine
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kui tõstad auto ülesse ning ajad ratast ringi ise teise käega vedrut hoides kui vedru sisse tuleb tugevam vibra siis tõenäoliselt on laager.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
To Riho: Katuseraam puudub ja uksetihendite suhtes ei oskagi kahtlustada kuna see "hääl" tekkis u 3 kuud tagasi kui ma õigesti mäletan.
Turbo on olemas. Võib olla midagi turboga seoses?
Käiku vahetades teeb ta omapärase vilina/vuhina, sel hetkel kui sidur põhja vajutada, et käiku vahetada. See aga pidavat normaalne olema nagu ma kuulnud olen.
To Rako: Selle variandi proovin homme ära ja annan teada kas tundsin tugevamat vibrat ja võib-olla minu proovitud variant laagrite kontrollimiseks ei olnudki kuigi hea.
Turbo on olemas. Võib olla midagi turboga seoses?
Käiku vahetades teeb ta omapärase vilina/vuhina, sel hetkel kui sidur põhja vajutada, et käiku vahetada. See aga pidavat normaalne olema nagu ma kuulnud olen.
To Rako: Selle variandi proovin homme ära ja annan teada kas tundsin tugevamat vibrat ja võib-olla minu proovitud variant laagrite kontrollimiseks ei olnudki kuigi hea.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
vwrej kirjutas:Käiku vahetades teeb ta omapärase vilina/vuhina, sel hetkel kui sidur põhja vajutada, et käiku vahetada. See aga pidavat normaalne olema nagu ma kuulnud olen.

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kas on samasugune hääl kui Hamilton enne kurvi käigud alla vahetab?vwrej kirjutas:Käiku vahetades teeb ta omapärase vilina/vuhina, sel hetkel kui sidur põhja vajutada, et käiku vahetada. See aga pidavat normaalne olema nagu ma kuulnud olen.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/