DPF filtri eemaldamine

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Suletud
Taff64
Uustulnuk
Telefon: 56306241
Auto: Volkswagen Passat b5.5 2.0Tdi 2004
DPF filtri eemaldamine

Lugemata postitus Postitas Taff64 »

Autoks On Vw Passat b5.5 2.0tdi 100kw ja asi selline et masinal oli eelnevalt juba dpf filter eemaldatud ning aju kah ümber kirjutatud selle suhtes.Olen neti avarustest uurinud selle asja kohta ning nüüd olengi sattunud kahe vahele: kas panna see kuramuse filter tagasi ja valada seda vedelikku ka sinna anumasse või jätta nii nagu on praegu.Kirjutatakse et kui filter töötab,siis võtab küll silmaga nähtava sodi kinni aga jällegi teistpidi kulutab rohkem kütust,rikub kiiresti mootoriõli ja piinab mootorit.Vabandan juba ette kui sai veits keeruliselt küsitud aga loodan et saate aru mida ma mõtlen :D

Taff64
Uustulnuk
Telefon: 56306241
Auto: Volkswagen Passat b5.5 2.0Tdi 2004
Re: DPF filtri eemaldamine

Lugemata postitus Postitas Taff64 »

Sain juba targemaks sellel teemal,telefoniga ei näinud lihtsalt seda olemasolevat arutelu DPF-i suhtes.

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas copilot »

Seni kuni ÜV ei koti sind, jäta rahule.....vähem peavalu, odavam, mootor hingab vabamalt ja seda tunned üldiselt tagumendi kaudu. Tlauri sugused võivad aga oma "Tesladega" sõita st. et tegelikult üle bemmi diislirimaka reaalses elus nad osta ei suuda ja siis tulevad siia kaagutama "rohelisest mõtteviisist" mainimata et nende akude tootmine jätab kuskile arengumaadesse meeletu saaste ning et see elekter tuleb Narvas põletatavast fossiilsest kütusest!
Diesel Power KEEPS ME GOING

tlauri
Huviline
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas tlauri »

Copilot ootab ilmselt palgapäeva eksole. :lolno:
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.

tlauri kirjutas:Copilot ootab ilmselt palgapäeva eksole. :lolno:
:thumbup: Nagu sinagi :lol: ....ainukese erinevusega, et mul on selle krõbisevaga muud targemat teha, kui maksta "Tesla" liisingut, v vahetada "Tesla" "roheliste" vidinaid! Kui sa oled idioodist kontorirott ning nõus pistma käsu peale ka oma pea ahju, siis andke minna....mina seda BS ei osta!

tlauri
Huviline

Otsene solvang emigrandi poolt?

Jopele teadmiseks, et mul ei ole palka. Arene palun. Viimane hoiatus!
copilot kirjutas:
:thumbup: Nagu sinagi :lol: ....ainukese erinevusega, et mul on selle krõbisevaga muud targemat teha, kui maksta "Tesla" liisingut, v vahetada "Tesla" "roheliste" vidinaid! Kui sa oled idioodist kontorirott ning nõus pistma käsu peale ka oma pea ahju, siis andke minna....mina seda BS ei osta!
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012

copilot
Huviline

tlauri kirjutas:Otsene solvang emigrandi poolt?

Jopele teadmiseks, et mul ei ole palka. Arene palun. Viimane hoiatus!
copilot kirjutas:
Nice one mate....bemmiga ikka ei sõidaks eriti kui siin foorumis oma luulega pidevalt plõksida rääkides mingitest tesladest! Arengu ruumi on siin kellelgil teisel! Ime et sa veel lada foorumis ei lammuta oma "roheliste tesladega"! Solvangut polnud....lihtsalt sinu pidev BS sel "roheliste" teemal ajab ikka kaka keema küll! Kui soov, sebi endale koht brüsselis....seal jah saad enam kui palka sellise luule ajamise eest! V ajad mustalt bisnessi et palka pole?

tlauri
Huviline

Täis joonud oled või täiskuu järelkaja, et kuu aega vana teemale otsisid vajaduse keema minna? Mõnele Teslale sõitsid sisse, et selle teema üles otsisid? Või see krõbisev läks alimentidele või milles seisneb subjekti probleem? Täiega pimedusse joonud või haridust vähe, et ei saa aru, mida kirjutad?
http://www.astronoomia.ee/tahistaevas/kuu-faasid/" onclick="window.open(this.href);return false;

copilot
Huviline

tlauri kirjutas:Täis joonud oled või täiskuu järelkaja, et kuu aega vana teemale otsisid vajaduse keema minna? Mõnele Teslale sõitsid sisse, et selle teema üles otsisid? Või see krõbisev läks alimentidele või milles seisneb subjekti probleem? Täiega pimedusse joonud või haridust vähe, et ei saa aru, mida kirjutad?
http://www.astronoomia.ee/tahistaevas/kuu-faasid/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kle, polnd aega sisuliselt terve kuu foorumit lugeda! Alimente kah näed pole põhjust maksta! Pimedus on see euroroheliste pealesunnitud lauslollus!

tlauri
Huviline

Kinni istusid siis või? Mõni pagulane kolis naabrusesse ja ei lase magada? Ravimid said otsa? Maks pandi EU normide tõttu?
Oled kindel, et selles teemas saad abi või ravi? Või sul oli vaja kellegi peab oma kitsas halb tunne välja elada? Oled kindel, et VW foorum on selleks lahendus?

copilot
Huviline

tlauri kirjutas:Kinni istusid siis või? Mõni pagulane kolis naabrusesse ja ei lase magada? Ravimid said otsa? Maks pandi EU normide tõttu?
Oled kindel, et selles teemas saad abi või ravi? Või sul oli vaja kellegi peab oma kitsas halb tunne välja elada? Oled kindel, et VW foorum on selleks lahendus?
Tegelikult sinu kommentaar palgapäevast alates on juba eos siin teemas üleliigne....soovitasin teema algatajale ja mainisin ära, et sinusuguste jura võiks ühest kõrvast sisse ja teisest välja lasta....sina aga tulid mingisusgusest palgapäevast mulle siin rääkima jne ehk siis kokkuvõttes ikka küsima, miks ei osta liisingusse teslat pmt et pole raha v?

Abi pole mul vaja....va selles osas et püsi omas teemas ja postita asjalike vastuseid teemas, mida sa valdad(milles ma ei kahtle) ning sind jäetakse rahule st jäta oma "roheline" "mõtteviis" endale ja veelvähem jäta trükkimata see pulli kaka mingisuguses luulelises filosoofilises vormis!

EDIT! Over and out!
Viimati muutis copilot, 01 Aug 2015, 19:03, muudetud 1 kord kokku.

tlauri
Huviline

Ma ei ole siin teemas sõna võtnud enne, kui minu kasutajanime mainisid! Ehk siis lihtsalt lambist maandusid siin teemas ja kukkusid tänitama ja solvama. Kas ei ole nii?

Suletud

Mine “Diislid”