VCDS 12.12.0 diagnostika koodi probleem.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 51909883
- Auto: pasat, jetta
Tere.Mull on VW.Jetta 2008 a. 2,0 tdi. tahaks kustutata armatuurist hooltuse ja kollase mootori tule vcds 12.12.0. teanostika prokrammika. Aga tema küsib servise kooti. Kuidas sellest lahti saada. Kass kegi teab kust saada vcds 12.12.0. teanostikale eesti keelset tõlket. Äki on mingi muu vcds prokrammile eesti keelset tõlket. Kui seda ültse on. Või opis mu õpimis koht internetis seda selgeks saata. Sured tänut habi pakuiatele.
Viimati muutis HawkHill, 22 Juul 2015, 22:00, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Pealkirja õigekiri
Põhjus: Pealkirja õigekiri
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Re: vcds 12.12.0. teanostika kooti propleem.
Kas see on mingi nali? Eestikeelset tõlget ei ole, aga kui oma asukoha paned, äkki keegi teadlikum inimene saab sind aidata. 

Viimati muutis aus, 22 Juul 2015, 21:18, muudetud 1 kord kokku.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
-
- Huviline
- Telefon: 51909883
- Auto: pasat, jetta
Re: VCDS 12.12.0 diagnostika koodi probleem.
Tere. Kui keegi tarkutata tahap,siis see pole see koht. Seta tehakse väikse põnnina liiva kasti härel.
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
Re: vcds 12.12.0. teanostika kooti propleem.
Ma usun, et see ei ole nali, kuna tundub, et inimene üritab kirjutada/rääkida eesti keeles, eriti kui inimese emakeel tundub olevat vene keel.aus kirjutas:Kas see on mingi nali? Eestikeelset tõlget ei ole, aga kui oma asukoha paned, äkki keegi teadlikum inimene saab sind aidata.
Teemasse.
Hoolduse reset: http://youtu.be/YMWLAC27vdo" onclick="window.open(this.href);return false;
Mootoritule suhtes, auto-scan ja siis nõuab ikka koodi?
Pane oma asukoht, siis saa ehk keegi reaalselt ka aidata

"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."