Kütus satub mootoriõlisse
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kütus satub mootoriõlisse
Tere
Kus võiks viga peituda, 1,9 TDi 96 KW mootoril õlinivoo tõuseb, paarisaja km läbisõiduga märgatavalt. Kusagilt imbub kütus õlisse. Pihustite tihendid vahetasin, vanad olid korralikud ( mootor käivitus enne vahetamist ja käivitub peale tihendite vahetamist ilusti), õlinivoo aga ronib ja muutub naftasemaks .
Kas keegi on sellise anomaaliaga kokku puutunud ja lahenduse leidnud ?
Kus võiks viga peituda, 1,9 TDi 96 KW mootoril õlinivoo tõuseb, paarisaja km läbisõiduga märgatavalt. Kusagilt imbub kütus õlisse. Pihustite tihendid vahetasin, vanad olid korralikud ( mootor käivitus enne vahetamist ja käivitub peale tihendite vahetamist ilusti), õlinivoo aga ronib ja muutub naftasemaks .
Kas keegi on sellise anomaaliaga kokku puutunud ja lahenduse leidnud ?
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: Kütus satub mootoriõlisse
vaata üle tandempump!!! Eeldades, et pihustite tihendite vahetus sai korralik ja pihustite pesad ok!
Kui sa nüüd tendempumba ehituse kohta googeldad, ning sealt edasi kütte lekke kohta läbi vaakumpumba mootorisse infi viitsid/suudad googeldada, siis see on järgmine asi mida kontrollida....läbi tandemi kütte mootorisse lekkimine poleks esimene juthum.
Kui sa nüüd tendempumba ehituse kohta googeldad, ning sealt edasi kütte lekke kohta läbi vaakumpumba mootorisse infi viitsid/suudad googeldada, siis see on järgmine asi mida kontrollida....läbi tandemi kütte mootorisse lekkimine poleks esimene juthum.
Viimati muutis copilot, 07 Sept 2015, 22:48, muudetud 4 korda kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
jap...see on tandem ja etteande pumba ning vaakumpumba vahelise tihenduse surm võib väga vabalt lasta küttel minna mootorisse!
-
- Huviline
- Auto: VW 1.9tdi 96kw b5,5 2001a
Kui tandempumbal see toru logiseb mille külge käib vaakumvoolik, kas siis targem on ära lappida või uus soetada. Endal logiseb ja immitseb ka õli välja sealt, aga plaan ära vahetada uue boschi pumba vastu. Nii palju kui olen googeldanud ja uurinud siis kui õli immitseb tähendab seda et pumbas õli sees, ja see pidavat lühendama pumba eluiga.
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Ma just vahetasin seda pumpa kuna see toru oli katki. Uus pump maksis miskit räigeid sotte. Mina sain pumba 25euriga lammerist ja see toru natukene loksus.
Et tulevikus probleemi ennetada, ostsin kahekomponenstet liimi ja mökerdasin kinni.
Et tulevikus probleemi ennetada, ostsin kahekomponenstet liimi ja mökerdasin kinni.
-
- Huviline
Nagu olen foorumist ja mujalt uurinud siis see loksumine tüüp vigades neil, kuigi jah olen ise kah mõelnud seda et kasutatud osta oleks odavam. Aga võimalus saad tutikas odavamalt kui mitu sotti seega lähen toda teed arvatavalt, kunas praegu 318t ees kah ja ei tea mis seisus sees pump on. Eks jah raha kulub aga samas kindlam veitsa, kunas youtubes näinud videot kus pump on lahti võetud ja seest üsna vigane olnud.
-
- Huviline
Ma möksiks isegi tolle uue liimiga kokku.Jann1985 kirjutas:Nagu olen foorumist ja mujalt uurinud siis see loksumine tüüp vigades neil, kuigi jah olen ise kah mõelnud seda et kasutatud osta oleks odavam. Aga võimalus saad tutikas odavamalt kui mitu sotti seega lähen toda teed arvatavalt, kunas praegu 318t ees kah ja ei tea mis seisus sees pump on. Eks jah raha kulub aga samas kindlam veitsa, kunas youtubes näinud videot kus pump on lahti võetud ja seest üsna vigane olnud.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Uued pole enam pressitud, vai keermega.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
Seda olen ise kah kuulnud et keermega uued, aga küsin kui raske seda ise vahetada on või ikka kavalam viia kellegi targema juurde ja lasta temal teha. Ja kui veel pihusti tihendeid lasta vahetada kas oleks mõte vahetada lasta hüdrotõukurid kah, sest nagu aru saanud need kah suht kuluv osa ja probleeme olnud. Nukkvõlli sai siin 1,5kuud tagasi lastud kontrollida ja too pidi veel suht OK olema, aga tõukureid soovitati varsti kunagi vahetada et vältida hilisemaid probleeme. Kui kontrolliti nukkvõlli siis sain ka oma ühele probleemile jälile, ühesõnaga need niinimetatud seened millega reguleeritakse pihusteid, mul üks oli nii läbi kulunud et aitas ainult uued seened. Ja peale seda langes 1,5l võrra keskmine kütte kulu.
-
- Huviline
Vahetus võtab aega 20minutit. Ühte alumist polti oli tiba jama keerata, aga väikese narrega saab ilusti tehtud.
Tänud copiloodile nõuande eest . Tandempump vahetatud ja kütuseleke mootoriõlisse peatunud.
-
- Huviline
mondeo3 kirjutas:Tänud copiloodile nõuande eest . Tandempump vahetatud ja kütuseleke mootoriõlisse peatunud.

-
- Huviline
mondeo3 kirjutas:Tänud copiloodile nõuande eest . Tandempump vahetatud ja kütuseleke mootoriõlisse peatunud.
Kas vahetasid ise või lasid vahetada, ja kui ise äkki mõni soovitus kui hakkan endal kah vahetama. Kui raske või mis jeblad ees ootamas

-
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Kui peenikesed ja pikad sõrmed siis saad passatil vahetatud, ruumi pole just palju.
Ma toksisin kunagi selle vaakumvooliku otsa tihedaks, peab siiani.
Ma toksisin kunagi selle vaakumvooliku otsa tihedaks, peab siiani.
M.O.T.T
Vahetasin ise. Kinnitub 4 poldiga, 2 on 6 mm ja kaks 5 mm kuuskant. Alumisele ei pääse otse ligi, on vaja kvaliteetset 5mm kuuskant võtit, millel ümar pea. Ruumi on vähe kuid palju suurem mure on tagada puhtus, et tolm või liivatera ei satuks kütusekanalisse (tegevus toimub peale filtrit), võõrkehad võivad sattuda koos kütusega pihustitesse, kus tolerantsid mikroskoopilised .
Panin kasutatud pumba, millel vaakumitoru loksus, ei osanud selles mingit probleemi näha, mis see minimaalne õhuleke ümbritsevast vaakumpumpa ikka teeb. Kahjuks lugesin seda teemat peale vahetamist, oleks pidanud ikka ära kõrvaldama lõtku .
Kõige hullem töö pole, kui aga on usaldusväärne tehnik võtta, soovitan delegeerida . Korralikke tange on vaja kütusetorude terasplekist klambrite lahtihoidmiseks. Torud väga palju järgi ei anna, tuleb eemaldada kitsikuses .
Panin kasutatud pumba, millel vaakumitoru loksus, ei osanud selles mingit probleemi näha, mis see minimaalne õhuleke ümbritsevast vaakumpumpa ikka teeb. Kahjuks lugesin seda teemat peale vahetamist, oleks pidanud ikka ära kõrvaldama lõtku .
Kõige hullem töö pole, kui aga on usaldusväärne tehnik võtta, soovitan delegeerida . Korralikke tange on vaja kütusetorude terasplekist klambrite lahtihoidmiseks. Torud väga palju järgi ei anna, tuleb eemaldada kitsikuses .
Jann1985 kirjutas:mondeo3 kirjutas:Tänud copiloodile nõuande eest . Tandempump vahetatud ja kütuseleke mootoriõlisse peatunud.
Kas vahetasid ise või lasid vahetada, ja kui ise äkki mõni soovitus kui hakkan endal kah vahetama. Kui raske või mis jeblad ees ootamas
Viimati muutis mondeo3, 10 Sept 2015, 20:07, muudetud 1 kord kokku.