nõu küsimine tihendite kohta.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
nõu küsimine tihendite kohta.
Tere, masinaks on vw passat b6 2005 2,0 103kw
Mureks oleks väntvõlli ja nukkvõlli rihmapoolsed simmerlingid.
Mure ss selline, et ei oska valida, mis mõõdus need olema peaks?
Ja mis pikkusega rihm? vaatasin, et 2te variant üks 5mm pikem.
Ehk mõni asjatundlik ja abivalmis inimene aitab, ei osanud kuidagi foorumist otsida ka, tähendab, et otsisn aga ei leidnud...
Ette tönades..
Mureks oleks väntvõlli ja nukkvõlli rihmapoolsed simmerlingid.
Mure ss selline, et ei oska valida, mis mõõdus need olema peaks?
Ja mis pikkusega rihm? vaatasin, et 2te variant üks 5mm pikem.
Ehk mõni asjatundlik ja abivalmis inimene aitab, ei osanud kuidagi foorumist otsida ka, tähendab, et otsisn aga ei leidnud...
Ette tönades..
Re: nõu küsimine tihendite kohta.
lasin juba teist korda tihendeid vahetada, tuleb ikka lekkivana tagasi, võtan ise töö käsile!
mis võib põhjustada lekkimise tutikal tihendil?
kindel ei ole kas ülemine või alumine simmer....
aga ega sealtpoolt pole kuskilt mujalt lekkida eriti....
mis võib põhjustada lekkimise tutikal tihendil?
kindel ei ole kas ülemine või alumine simmer....
aga ega sealtpoolt pole kuskilt mujalt lekkida eriti....
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Mis seisus on pind mida tihend peab tihendama - kas pole seal kerget soont kaelal sees? Ega karteris survet pole? Mida pidasid silmas mis mõõdus peavad zimmerid olema - need ostetakse ju varuosa koodide, mite tihendi mõõtude järgi?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Pinna suhtes on mul kül eelaimdus et see rikutud aga ennem teada saa kui lahti kistud.
muidugi leke on üpris suur 1500km/1l õli.
karteri survet ise ei ole täheldanud, mõõtnud kül eiole aga nt õlikork lahti tehes midagi silmaga kül ei märkaks et rõhk sees.
simmeri mõõtudest niipalju, et mina olen tellinud jupid nt ladu24.ee vms kohast, seal vaja sisestada mootor,mark jnjne ja ss selle järgi.
Aga olge head õpetage lolli, kuskohast ja paremini tellida juppe? kuskohast ma saan varuosa koodi, on selleks internetiavarustes mootori joonis kuhu on numbrid peale trükitud?
Ette tänades..
karteri survet ise ei ole täheldanud, mõõtnud kül eiole aga nt õlikork lahti tehes midagi silmaga kül ei märkaks et rõhk sees.
simmeri mõõtudest niipalju, et mina olen tellinud jupid nt ladu24.ee vms kohast, seal vaja sisestada mootor,mark jnjne ja ss selle järgi.
Aga olge head õpetage lolli, kuskohast ja paremini tellida juppe? kuskohast ma saan varuosa koodi, on selleks internetiavarustes mootori joonis kuhu on numbrid peale trükitud?
Ette tänades..
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 53 korda
Forss.Mihkbab kirjutas:Pinna suhtes on mul kül eelaimdus et see rikutud aga ennem teada saa kui lahti kistud.
Ette tänades..
Ja muidugi neid neti kaubamajasi väga palju. Ladu24, iparts, eparts, avaruosad jne. Ise olen ostud enamus asjad forssist. Aga neti kaubamaju tuhlates olen võrrelnud hindu ja tootjaid ja siis tellinud.
nojaa aga

Kus ma ikkagi selle paganama detaili koodi leian kui mul juppi peos ei ole.
on 1auto liikumiseks st et ei saa autot ribadeks võtta ja siis juppidega jooksma hakata
ette tänades...

on 1auto liikumiseks st et ei saa autot ribadeks võtta ja siis juppidega jooksma hakata

ette tänades...
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
selleks on olemas varuosaprogrammid - tasulised või vabavaras. Viimastest näiteks:Mihkbab kirjutas:nojaa aga![]()
ette tänades...
http://partscatalog.info/volkswagen/en/ ... s&brand=vw" onclick="window.open(this.href);return false;
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 53 korda
suured tänud mehed.
Täna hommikul tekkis juba natukene suurem probleem.
sai eile kütet võetud tanklast kiiruga kus tavaliselt kütet ei võta riskida, sain mingi jura paaki.
õhtul vahetan filtri ära, täiesti umbes teine, enne väljasuremist ajas sihukest sinist et.....
ei ole ennem mina sellist asja näinud, filter oleks nagu mudakihi all.
muidugi kummaline on see, et avariisse viskas auto, arvasin, et õhk vahel aga nendel pihustitel ei tohiks seda viga ollla...
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] siiamaani pole käima saanud, täitsa vihaseks ajab juba.
oma remondikohas kehitati ka õlgu...
sai eile kütet võetud tanklast kiiruga kus tavaliselt kütet ei võta riskida, sain mingi jura paaki.
õhtul vahetan filtri ära, täiesti umbes teine, enne väljasuremist ajas sihukest sinist et.....
muidugi kummaline on see, et avariisse viskas auto, arvasin, et õhk vahel aga nendel pihustitel ei tohiks seda viga ollla...
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] siiamaani pole käima saanud, täitsa vihaseks ajab juba.
Viimati muutis Mihkbab, 24 Mär 2016, 13:30, muudetud 1 kord kokku.
jep, panen tunni pärast juhtme taha, siis selge pilt ehk...Wizard kirjutas:Paagis pump ikka töötab?
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 34 korda
Valgusta teisi ka, oskab sellest tanklast kaarega mööda käiaMihkbab kirjutas:suured tänud mehed.
ingel siiamaani pole käima saanud, täitsa vihaseks ajab juba.

Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
-
- Huviline
- Auto: VAG
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 31 korda
Kui on kasutusel "teflon" tihendid, siis asi algab õigest paigaldusest. Tuleb kasutada vastavat juhtpuksi, üle mille tihend paika lükatakse, ilma selleta hästi ei õnnestu. Samuti on ette nähtud mingi ooteaeg, mille jooksul ei tohi mootorit käima panna, tavaliselt 4 tundi.Mihkbab kirjutas:mis võib põhjustada lekkimise tutikal tihendil?