Tagumised kõlarid vaiksemad kui ees
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
- Telefon: 58508056
- Auto: VW Golf 4
Tere.
Mul golf 4, esimesed kõlarid stockis, vedasin tagumised kõlarid otse raadiost aga need on kõvasti vaiksemad kui esimesed. Kui faden heli taha kõlaritesse siis on ikka päris vaikne. Raadio on täiesti uus kenwoodi oma 4x50w, proovisin ka teiste kõlaritega (150-300 watini) aga sama asi, vahetasin välja maki tagant taha ustesse minevad juhtmed aga ei midagi. Äkki keegi oskab midagi kosta selle peale.
Mul golf 4, esimesed kõlarid stockis, vedasin tagumised kõlarid otse raadiost aga need on kõvasti vaiksemad kui esimesed. Kui faden heli taha kõlaritesse siis on ikka päris vaikne. Raadio on täiesti uus kenwoodi oma 4x50w, proovisin ka teiste kõlaritega (150-300 watini) aga sama asi, vahetasin välja maki tagant taha ustesse minevad juhtmed aga ei midagi. Äkki keegi oskab midagi kosta selle peale.
-
- Klubiline
- Auto: VW golf TDI
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 20 korda
Re: Tagumised kõlarid vaiksemad kui ees
aga kui vahetad väljundid ära, st saadad esimesed kõlarid taha ka tagumised ette?
Ma ei vastuta foorumis tehtud postituste sisu eest.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Ühe kõlari juhtmed tagurpidi?
Esikõlarid 4ohmi, tagumised 8 äkki.
Esikõlarid 4ohmi, tagumised 8 äkki.
Viimati muutis jussike, 10 Juun 2016, 06:27, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Klubiline
- Auto: VW golf TDI
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 20 korda
pole näinud sellist varianti, et tagumised 8 oomised oleks. Aga ega sa rca pistikutest tagumistele kõlaritele heli ei võtnud? nood rca-d on mõeldud võimule signaaliks ja käivadki vaiksemalt.
Ma ei vastuta foorumis tehtud postituste sisu eest.
-
- Huviline
- Auto: Passat '00 Passat '92 Transporter '86 Polo '78
- Tänatud: 6 korda
Raske aru saada, kas taha läksid siis aftermarket kõlarid? Kui nii siis täiesti loomulik, kuna tehase kõlarid on väga tundlikud ja mängivad sama võimsuse juures oluliselt kõvemini.
-
- Huviline
- Telefon: 56782346
- Auto: Golf MK 3, 2x MK 2, BMW E46 330D 150kw.
Lisainfoks lisan siia, et vahet-pole võid kasvõi 2000000 miljon watised kõlarid peale kruvida, aga kui ikka võim 20w annab siis ka 20w tuleb välja.......JannoLiit kirjutas:Tere.
Dont corner me, Dont lecture me, raise your hands if you are a Sinner! - Dave the Stage
Olemas ka diagnostika kaabel, kui kellegil vaja hädasti võin aidata!
Olemas ka diagnostika kaabel, kui kellegil vaja hädasti võin aidata!
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Alavõimendatud kõlarid pikalt ei ela ka 

stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Telefon: 56503745
- Auto: Audi q7. Multivan
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 3 korda
nädal tagasi maadlesin sama probleemiga! Esimesed tegid poole kõvemat häält kui tagumised ja tegemist oli orig kõlaritega! Kuna ostes oli ainult alpha makk sees siis töötasid ainult esimesed,kuid gamma asetamisega hakkasid tagumised kah tööle aga poole vaiksemalt! Lahkamisel selgus et tagauste pistikud kummiluti sees olid oksüdeerunud! Puhastasin ära ja kõik toimib nagu peab! Iseasi kas teemaalgatajat see muidugi aitab,kuna tal tegu aftermarketi tootega..