Autoga sai sõidetud maja juurde ja välja suretatud, pärast käivitades enam ei läinud käima. Sai paelaotsa võetud aga selleski abi enam polnud. Rihm on terve pump kütet imeb aga pihustitele midagi ei tule, ja pump ise on hakkanud alt käivitades lekkima, kust täpsemalt ei tea. Ise kahtlustan välja suretusklappi, eeldan et see on pumba tagasivoolu juures, ja testriga mõõtes ei tule sinna voolu peale. Kui otse voolu peale viia siis armatuuris lähevad kohe lambid põlema nagu oleks süüde sees ja pumbal mingi asi klõpsub. Kui ma selle junni mahakeerasin siis voolu peale andes ja asja ennast massipeal hoides ei teinud see midagi. Kui see aga pumbaküljes ja pikemalt voolu all siis läheb sealt kõik soojaks, juhe ise ei lähe. Pumbale läheb aga mitu andurit veel ja ma ei teagi kas see ühejuhtmega andur mida ma näppisin on üldse väljasuretus klapp. Ülejäänud andurid on kahe juhtmega ja nendele tuleb vool peale kui süüdet keerata ja pumbas klõps käib ära. Aga masin ei käivitu ikka. Ühendasin ka kütte filtri lahti ja panin voolikud otse kantusse kütted imema, aga selleksi abi pole.
Nüüd küsimus ka kas pean terve pumba kusagilt otsima või probleem võiks olla mingit elektroonilist laadi. Auto siis seat ibiza 1,9D 47kw ja 1998a