Passat b5 ei lase käivitada enam

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Matuuu96
Huviline
Telefon: -
Auto: VW Passat

Passat b5 ei lase käivitada enam

Lugemata postitus Postitas Matuuu96 »

Tere, nimelt mure selline, et viisin tuttavajuurde auto et generaatori rihma ja rullikuid vahetada. Kuna generaatorile ligi ei pääsenud pidi starteri ajutiselt maha võtma. Mõistagi eemaldati ka akuklemm. Aga nüüd pärast kokkupanemist ei hakka enam auto starterit ringi vedama. Süüde läheb sisse.
Mainin ka ära, et autol on DEFA signa ja immo, võib olla asi selles? Kui ongi kuidas seda DEFAt üldse eemaldada? Minuarust see ainult tekitab probleeme.

Martin

romeoD
Klubiline
Auto: VW golf TDI
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 20 korda

Re: Passat b5 ei lase käivitada enam

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Kui starteri juurest otse sildad, siis hakkab starter liikuma? Vbolla halb asjade kokkulangemine, ma ise ei saanud ykskord enam lasteaia parklast minema, kuigi enne seda käivitus nagu kellavärk.
Ma ei vastuta foorumis tehtud postituste sisu eest.

Matuuu96
Huviline

romeoD kirjutas:Kui starteri juurest otse sildad, siis hakkab starter liikuma? Vbolla halb asjade kokkulangemine, ma ise ei saanud ykskord enam lasteaia parklast minema, kuigi enne seda käivitus nagu kellavärk.
Tuleb proovida, aga mis see mulle hiljem annab? See tähendab siis et ikkagi DEFA paneb lolli, kuidas sellest jamast lahti saada?

Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Matuuu96 kirjutas:
romeoD kirjutas:Kui starteri juurest otse sildad, siis hakkab starter liikuma? Vbolla halb asjade kokkulangemine, ma ise ei saanud ykskord enam lasteaia parklast minema, kuigi enne seda käivitus nagu kellavärk.
Tuleb proovida, aga mis see mulle hiljem annab? See tähendab siis et ikkagi DEFA paneb lolli, kuidas sellest jamast lahti saada?
Annab seda, et kui ka sedasi ei tööta siis pole mõtet auto elektri poolt viga otsida vaid starterist. See kõige lihtsam asi millest alustada. Siiski arvatavasti jamab sul see lisa immo, selle eemaldamiseks tuleb natuke elektrist jagada või elektriku poole pöörduda. Tavaliselt küll on lihtsasti juhtmete vahele pandud ehk siis ainult tuleb vanad juhtmed omavahel kokku tagasi panna aga siiski tuleks aru saada mis mille jaoks on, muidu ei pruugi see eemaldamine õnnestuda. :)

Matuuu96
Huviline

Probleem lahenes iseenesest, auto seisis päeva garaazis ja pärast proovides läks ilusti käima. Ei teagi milles asi võis olla.

romeoD
Klubiline
Auto: VW golf TDI
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Nyyd jääb vaid loota, et probleem kodust kaugemalt uuesti välja ei löö :D
Ma ei vastuta foorumis tehtud postituste sisu eest.

Matuuu96
Huviline

Ma ise arvan seda, et DEFA süsteem sai aru, et starter eemaldati ahelast ja ilmselt läks nö kaitsereziimi. Samas ei oska põhjendada seda, kuidas see probleem lõpuks ikkagi lahenes. Pole DEFA koodi ka, et asju muuta ja seadistada, ellu äratada vajadusel. Kus kohast ma selle saada võiksin, oskab keegi öelda? Kelle või mis ettevõtte poole pöörduda?

Vasta

Mine “Elektroonika”