Mure T4 trummel piduriga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5 8257569
- Auto: Passat b6.. 07a ja T5 multivan 2004
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 12 korda
Mure T4 trummel piduriga
Mure siis T4 juhipoolse tagumise trummelpiduriga, kusagilt võtab õhu sisse aga kus ei saa aru, kuna lekkeid ei ole! Miks arvan,et just juhipoolne. Sest sai peasilindril tehtud kõik otsad pimedaks ja siis oligi ainuke ratas millega vajub pedaal läbi juhi tagumine.
Ütlen veel seda,et uued on nii tagumised silindrid, klotsid, trummlid kui ka pea silindri mansetid. samuti sai ka vahetatud yaga õõtsapeal olev toru. Kas on võimalik,et selt toru ja vooliku liite vahelt tuleb õhk sisse? kuigi ei tilgu vedeliku kusagilt?
Aa ja taga pole seda regulaatorit ka vahel.
Ütlen veel seda,et uued on nii tagumised silindrid, klotsid, trummlid kui ka pea silindri mansetid. samuti sai ka vahetatud yaga õõtsapeal olev toru. Kas on võimalik,et selt toru ja vooliku liite vahelt tuleb õhk sisse? kuigi ei tilgu vedeliku kusagilt?
Aa ja taga pole seda regulaatorit ka vahel.
VäikeWürst - VW
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: Mure T4 trummel piduriga
Millest järeldad et võtab õhu sisse? Kas õhutades jääb õhumulle pidevalt tulema ja ei jäägi järgi? Kuidas sel bussil kontuurid on ühendatud? Klotside reguleering on sel juhipoolsel ikka korras?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
Järldan sellest,et see ainuke millega piduripedaal läbi vajub põhja ja vaikselt tuleb õhumulle ka. Trummli sisu on kõik uus ka käsipidur töötab laitmatult, ja kõik klotside reguleerimise jubinad on korras ja liiguvad.
minu loogika ütleb,et kuna kõik mis on piduriga seotud on vahetatud siis ainuke asi mis saab viga olla on see,et kusagilt ühenduse vahelt ahmib õhku.
Peasilindris ei saa viga olla, kuna siis poleks ka teisel rattal pidureid(ees kõrvalistuja)
minu loogika ütleb,et kuna kõik mis on piduriga seotud on vahetatud siis ainuke asi mis saab viga olla on see,et kusagilt ühenduse vahelt ahmib õhku.
Peasilindris ei saa viga olla, kuna siis poleks ka teisel rattal pidureid(ees kõrvalistuja)
VäikeWürst - VW
-
- Moderaator
Pidur on survesüsteem - kui kuskilt ei leki siis pole eriti loogiline et ka õhku sisse imeks. Oleks veel regulaator siis kahtlustaks seda. Veel paar rumalat küsimust.
Kas tagasilindrid ikka ühesuguse diameetriga? Mis mansetid/rem. komplekt muidu peapumpa läks? On olnud näit. juhus kus b-kat. mansetid lasid peapumbas õli tagasi kuna sisemine mõõt polnud sama mis originaalil (polnud küll VW aga siiski).

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
silindrid sama firma ja mõõt. peasilindris õige mõõduga mansetid kuna sai enne nihikuga üle mõõta, kui uued sai osta. homme peaks saama ka uue pidurivõimendi mis peasilindri küljes, ehk siis saab asja korda. kuna see ainuke mis veel vahetamata
E: Ikkagi ma ei saa aru ühest asjast. Et ok kui ongi peasilindri mansetid, kas siis ei peaks olema nii,et kui nüüd üks kanal peasilindris laseb läbi siis peaks ju olema vähemalt kahel rattal pidur olematu? mitte ainult ühel! sest kui ma ei ühenda seda juhi tagumist ratast peasilindriga ja panen sinna pimeda ette siis on piduripedaal nii nagu olema peab. ja kui ma jätan ainult selle ühe tagumise juhipoolse ratta ühendatud ja panen teised rattad pimedaks peasilindris siis on pedaal pehme nagu tallesaba ja vajub kolinal põhja.... Ei ole nagu loogiline minu arust, mina leian ikkagi,et viga on selles tagumises paremas rattas... äkki on rattasilinder praak???
E: Ikkagi ma ei saa aru ühest asjast. Et ok kui ongi peasilindri mansetid, kas siis ei peaks olema nii,et kui nüüd üks kanal peasilindris laseb läbi siis peaks ju olema vähemalt kahel rattal pidur olematu? mitte ainult ühel! sest kui ma ei ühenda seda juhi tagumist ratast peasilindriga ja panen sinna pimeda ette siis on piduripedaal nii nagu olema peab. ja kui ma jätan ainult selle ühe tagumise juhipoolse ratta ühendatud ja panen teised rattad pimedaks peasilindris siis on pedaal pehme nagu tallesaba ja vajub kolinal põhja.... Ei ole nagu loogiline minu arust, mina leian ikkagi,et viga on selles tagumises paremas rattas... äkki on rattasilinder praak???
Viimati muutis dub1, 20 Jaan 2017, 19:38, muudetud 1 kord kokku.
VäikeWürst - VW
-
- Moderaator
Julgen kahelda kas võimendi vahetus asja korda teeb aga anna siis tulemustest teada!
-
- Moderaator
Kas on õhk ikkagi kontuuris sees või rattasilinder vigane - viimasel juhul peaks see küll lekkima. Kas abs pole autol peal?dub1 kirjutas:E: Ikkagi ma ei saa aru ühest asjast. Et ok kui ongi peasilindri mansetid, kas siis ei peaks olema nii,et kui nüüd üks kanal peasilindris laseb läbi siis peaks ju olema vähemalt kahel rattal pidur olematu? mitte ainult ühel! sest kui ma ei ühenda seda juhi tagumist ratast peasilindriga ja panen sinna pimeda ette siis on piduripedaal nii nagu olema peab. ja kui ma jätan ainult selle ühe tagumise juhipoolse ratta ühendatud ja panen teised rattad pimedaks peasilindris siis on pedaal pehme nagu tallesaba ja vajub kolinal põhja.... Ei ole nagu loogiline minu arust, mina leian ikkagi,et viga on selles tagumises paremas rattas... äkki on rattasilinder praak???
-
- Huviline
Nii... Võtsin kätte ja panin ajutiselt ühe korralikuma vana silindri asemele ja mure kadunud. tundub,et alati ei ole uus asi ikka hea asi
õhesõnaga minu mureks oli ikkagi juhipoolne tagumine ratta silinder.
Tänud kaasa mõtlemast GTI-le

Tänud kaasa mõtlemast GTI-le
VäikeWürst - VW
-
- Moderaator
Hea et korda said!