VW Tiguan madaldus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 2012 - Müüdud; BMW 320i 2016 Müüdud; VW Passat Alltrack 2.0 BiTDI 2016
VW Tiguan madaldus
Tervist.
Mõtlesin, et küsin teadjamate käest üle. Tahan siis Tiguanile suve perioodiks suuremad veljed alla soetada, kuid jäin mõtlema, et äkki oleks sellisel juhul ka madaldust natukene vaja. Eesmärk ei oleks kõht vastu maad, vaid selline viisakas, et velg ilusamalt koobast täidaks. Mis oleks Teie soovitused, kas on mõtet üldse madaldusvedrude poole vaadata? Küsin sedsa just sellepärast, et kuna ei jahi väga suurt madaldust, siis äkki antud variant toidaks.
Ette täandes,
Tanel
Mõtlesin, et küsin teadjamate käest üle. Tahan siis Tiguanile suve perioodiks suuremad veljed alla soetada, kuid jäin mõtlema, et äkki oleks sellisel juhul ka madaldust natukene vaja. Eesmärk ei oleks kõht vastu maad, vaid selline viisakas, et velg ilusamalt koobast täidaks. Mis oleks Teie soovitused, kas on mõtet üldse madaldusvedrude poole vaadata? Küsin sedsa just sellepärast, et kuna ei jahi väga suurt madaldust, siis äkki antud variant toidaks.
Ette täandes,
Tanel
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Re: VW Tiguan madaldus
Tõsi aga seda juhul kui normaalselt madaldatakse, bagid ja jutud oleks teema, siis vähemalt seistes mängiks välja. Suvalise jebai -50 droppi ma enam ei usualkeemik kirjutas: Sest madaldatud "maasturid" näevad ägedad välja?

Seega suvalise madalduse külge kruvimise asemel võiks kaaluda touran i ostu

-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 2012 - Müüdud; BMW 320i 2016 Müüdud; VW Passat Alltrack 2.0 BiTDI 2016
Maitse üle ei vaielda. Nagu ütlesin, et kõhtu vastu maad ma lasta ei taha, idee oleks väike madaldus, mis jätaks üldmulje ilusama. Näide:

- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Selline kosmeetiline madaldus jäta pigem tegemata, minu suguste jaoks ei ole vahet sellisel madaldusel v oem vahel. Säästetud raha võid mootori remondile hoopis investeerida