Tere.
Kas keegi oskab või teab kedagi kes puhastaks rns510 makil laserpea ära. Kas õhuga või ainega.
Tartus. kiire!
Rns510 laserpea puhastus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- silverpik
- Veteran
- Telefon: +372 5335 9600
- Auto: VW Passat B5 1.9 TDI 81kW "Traktor" VW Passat B5.5 2001 96kW 4motion
- Tänanud: 64 korda
- Tänatud: 72 korda
- Kontakt:
Re: Rns510 laserpea puhastus
Esimesest ettejuhtuvast elektroonikapoest puhastusplaat osta ja sisse lükata? Vanasti nagu niimoodi tehti.
“I have approximate knowledge of many things” - Demon Cat
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur
Veebilehed ja SEO, digiturundus, disainid ja palju muud - aitame leida kuluefektiivsed lahendused paljudele muredele Hundikuu Agentuur
Mõttetu ettevõtmine. Laser ei vaja puhastust. See on ürgaja inimese refleksist väljuv illusioon, et asjade nühkimine sooja annab.
Laseri fookuskiir on kaotanud võimsuse ja selle raviks on ainult uus laser. Ka reguleeritava võimsuspotensiaali muutmine ei taasta laseri fookusteravust vajalikus diapasoonis ehk see ei ole allutatud ka remondile. Kõik igasugused CD/DVD puhastuskomplektid on lollipüüdmine aga inimene on teada frukt: kui matsu ei jaga ja ei ole kõike ise proovinud siis usub ja loodab. 

51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Grammike aitab kui laser välja võtta ja puhastada. Olen mitu seadet niimoodi tööle allutanud kui enam kaardi uuendust ei suutnud teha. Muidugi jaa, nõustun, et reaalsuses on uut laserit vaja.
Kahjuks on mingil ajal ära kadunud hea hinnaga laserid mida ma paigaldasin.
Kahjuks on mingil ajal ära kadunud hea hinnaga laserid mida ma paigaldasin.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus