Tere kõigile!
Küsiks siin targemate käest kas ja kuidas oleks võimalik juhi iste vahetada mõne teise masina istme vastu?
Autoks mul hoopiski Skoda Rapid,kuid kuna mõte oli just midagi Volkswagenist äkki paigaldada(nt. Golf 5...) siis mõtlesin,et proovin siit foorumist hoopis!
Istmed on nii jubedad ja tekitavad mul kaelavalu meeletu,kuid kuna kõik muu mind rahuldab selle auto juures siis tekkis mõte istmeid vahetada!
Oli au kasutada samal ajal nii Rapidit kui ka Golf 5 no Golf oli lausa "luksauto" mugavuse poolest!
Ei ole siiani leidnud mitte ühtegi istet mis täpselt sobiks nii,et peaks hakkama nikerdama!
On kellelgi millegi taolisega kokkupuudet olnud?
Kas võimalik miski adapter vahele keevitada uuele istmele või midagi taolist?
Istmete vahetus!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Re: Istmete vahetus!
Ei imestaks, kui istuvad polt on, isegi pistikud võivad sobida. VW-l ja Skodal on äärmiselt palju kattuvaid osi eriti kere kandvatel osadel.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- TarmoVa
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1.8T, VW Golf Mk4 1.9D
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Kiire guugeldamine ütleb, et ei istu ilma kinnitusi ümber tegemata & suuruste vahed on ka.
Škoda Rapid on selline pisut kiiksuga "unikaalne" auto, millele ei istu väga palju teiste autode salongidetaile vähemalt.

-
- Huviline
- Telefon: 58383262
- Auto: Golf 4 2001 2,0 85 kw manuaal
No siis pead ikka reaalselt Golffi ringi istuma , mitte istmeid tõstmaTarmoVa kirjutas:Kiire guugeldamine ütleb, et ei istu ilma kinnitusi ümber tegemata & suuruste vahed on ka.Škoda Rapid on selline pisut kiiksuga "unikaalne" auto, millele ei istu väga palju teiste autode salongidetaile vähemalt.