touareg navi maki kood?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: touareg navi maki kood?
Esindus aitab mõne euro eest. Need netikalkulaatorid ei anna tulemit, vähemalt pole veel ise sellist näinud. Üks foorumikasutaja saab enamasti ka makist kätte, aga talle pead maki postiga saatma + tagasi ka + tööraha. Suures plaanis 1 makiga ei tasu väga ära see saatmise trall.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Uustulnuk
- Telefon: 54573332
- Auto: vw touareg
ma sain selle autoga kaasa ja ei tea vin koodi auto oma, selleks ei saa ka esindus aidata
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Minuteada küll sellest probleemi pole. Lähed kohale ja see tehakse ära, vähemalt mul minuarust polnud ka makk samast autost. Makil ju oma seerianumbrid, mille järgi uurivad. Lihtsalt mul tahtsid tookord küll, et autos sees oleks ja pidin auto mingiks ajaks sinna jätma ja tegid niiöelda "hooldustööna". Samas sellest juba palju aastaid möödas ja ilmselt saab ka makiga koos jalutades. Vajadusel ilmselt panevad kirja kes käis jne.tuka kirjutas:ma sain selle autoga kaasa ja ei tea vin koodi auto oma, selleks ei saa ka esindus aidata
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
- vredestein
- Veteran
- Telefon: 5045339
- Auto: Derby Mk1 1980
- Tänanud: 119 korda
- Tänatud: 53 korda
maki koodi tuvastamiseks jah tuleks minna esindusse kaasa võtta isikut tõendav dokument millest tehakse koopia.
maksab see teenus 27€
maksab see teenus 27€
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Ja eeldan, et Auto VIN ka Teil esinduses vajalik? Kui ma portaalist selle välja võtan, siis minul küll tahab seda ka.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus