Passat b5 vesi pagasnikus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- XniFF
- Huviline
- Telefon: 53451331
- Auto: Vw passat b5 1.8t 110kw
Passat b5 vesi pagasnikus
Tere! Ehk keegi oskab nõu anda.
Oman b5 sedaan passatit ning taga pagasnikus on taskutes vesi sees, ehk keegi oskab öelda mis moodi see vesi sinna saab või on ehk keegi sarnase murega kokku puutunud ning leidnud lahenduse? Mainin ka ära et katuseluuk puudub.
Oman b5 sedaan passatit ning taga pagasnikus on taskutes vesi sees, ehk keegi oskab öelda mis moodi see vesi sinna saab või on ehk keegi sarnase murega kokku puutunud ning leidnud lahenduse? Mainin ka ära et katuseluuk puudub.
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 52 korda
- XniFF
- Huviline
Re: Passat b5 vesi pagasnikus
Need tihendid kõik korras jah.murkamarko kirjutas:Antenni Ümber tihend korras? tulede taguse tihend? Luugi tihend?
-
- Huviline
- Telefon: 53313281
- Auto: Passat variant 2,0; B5.5 diisel 2005
Ma ei tea, kas sellest on sul kasu, aga mul juhtus umbes analoogne asi ühe teise autoga. Ülevalt mööda katuse servi olid sellised peenikesed rennid, mida mööda vesi voolas alla ning mingeid peidetud kanaleid pidi siis autost välja. Minul seisab auto puude all, ning need kanalid olid umbes. Lahti neid ka ei saa, sest suht peenikesed ja jooksevad ülevalt katuselt siis kapoti serva alla ja sealt kuidagi edasi.
Õnneks see vesi kogunes tasapisi. Toppisin need kohad ajalehti täis ja kord kuus vahetasin. Suvel-talvel harvemini.
Et pika jutu peale...loomuliku äravoolu kanalid olid umbes.
Õnneks see vesi kogunes tasapisi. Toppisin need kohad ajalehti täis ja kord kuus vahetasin. Suvel-talvel harvemini.
-
- Huviline
- Auto: efofuel, touran, 2,0
B5- l vist jah nagu audidel see mure, et äravool on vist aku all ja läheb umbe, lehti, okkaid täis. Muidugi vist "ajukarp" ka seal peaks olema ja kui tihendid järgi annavad, on see ka koht kustkaudu pääs salongi vihmaveel on. Loodan, et asja saad korda.
- XniFF
- Huviline
Äravool on kõik ilusti ära puhastatud. Ajukarbi tihendi vahetus vaja jah teha, võtan täna/homme ette selle, aga sealt kaudu ikka vesi taha ei peaks pääsema.ökovend kirjutas:B5- l vist jah nagu audidel see mure, et äravool on vist aku all ja läheb umbe, lehti, okkaid täis. Muidugi vist "ajukarp" ka seal peaks olema ja kui tihendid järgi annavad, on see ka koht kustkaudu pääs salongi vihmaveel on. Loodan, et asja saad korda.
- XniFF
- Huviline
Peab uurima seda asja, ehk passatil ka midagi sarnast olemas. Õnneks vett ka ei kogune nüüd nii palju ja kiiresti, kuid ikka, ebameeldiv on selline asi.Villu147 kirjutas:Ma ei tea, kas sellest on sul kasu, aga mul juhtus umbes analoogne asi ühe teise autoga. Ülevalt mööda katuse servi olid sellised peenikesed rennid, mida mööda vesi voolas alla ning mingeid peidetud kanaleid pidi siis autost välja. Minul seisab auto puude all, ning need kanalid olid umbes. Lahti neid ka ei saa, sest suht peenikesed ja jooksevad ülevalt katuselt siis kapoti serva alla ja sealt kuidagi edasi.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Ei tohiks Passatil sellist asja olla, vähemalt mul pole silma jäänud, kuigi seal pagassis samuti saanud lammutada. Pakuks, et äkki tuleb vesi kuidagi nende klappide kaudu sisse mille tagastange ära varjab?XniFF kirjutas:Peab uurima seda asja, ehk passatil ka midagi sarnast olemas. Õnneks vett ka ei kogune nüüd nii palju ja kiiresti, kuid ikka, ebameeldiv on selline asi.Villu147 kirjutas:Ma ei tea, kas sellest on sul kasu, aga mul juhtus umbes analoogne asi ühe teise autoga. Ülevalt mööda katuse servi olid sellised peenikesed rennid, mida mööda vesi voolas alla ning mingeid peidetud kanaleid pidi siis autost välja. Minul seisab auto puude all, ning need kanalid olid umbes. Lahti neid ka ei saa, sest suht peenikesed ja jooksevad ülevalt katuselt siis kapoti serva alla ja sealt kuidagi edasi.
- XniFF
- Huviline
Peaks lähi ajal siis taga stange maha võtma ja vaatama mis seal toimub. Aitäh kõigile kes said aidata/nõu anda.J.Aru kirjutas:Ei tohiks Passatil sellist asja olla, vähemalt mul pole silma jäänud, kuigi seal pagassis samuti saanud lammutada. Pakuks, et äkki tuleb vesi kuidagi nende klappide kaudu sisse mille tagastange ära varjab?XniFF kirjutas:Peab uurima seda asja, ehk passatil ka midagi sarnast olemas. Õnneks vett ka ei kogune nüüd nii palju ja kiiresti, kuid ikka, ebameeldiv on selline asi.Villu147 kirjutas:Ma ei tea, kas sellest on sul kasu, aga mul juhtus umbes analoogne asi ühe teise autoga. Ülevalt mööda katuse servi olid sellised peenikesed rennid, mida mööda vesi voolas alla ning mingeid peidetud kanaleid pidi siis autost välja. Minul seisab auto puude all, ning need kanalid olid umbes. Lahti neid ka ei saa, sest suht peenikesed ja jooksevad ülevalt katuselt siis kapoti serva alla ja sealt kuidagi edasi.
- XniFF
- Huviline
Tere! Leidsin vea tõesti üles. Nimelt tuli vesi sisse tule tihendi vahelt, lausa mõlemast. Et siis võtsin seest kõik välja, taskulambi kaasa ning lasin ennast pagasnikku lukustada ning survega vett peale lasta. Peale ca.3 minutit hakkas vesi vaikselt tule juurest sisse imbitsema.KeegiVeel kirjutas:Oled vea leidnud? Mul naise autol sama jama.
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 52 korda
Aga ikka. Sain vastuseks et need on kõik korras. Selgus ikka et tihendid nimetatud (Tulede tihend) Läbi.
Taga tulega veel see teema ka et võib hakata lekkima tule klaasi ja korpuse vahelt vesi sisse. Puhasta ja silikooni ära.
Taga tulega veel see teema ka et võib hakata lekkima tule klaasi ja korpuse vahelt vesi sisse. Puhasta ja silikooni ära.
XniFF kirjutas:Need tihendid kõik korras jah.murkamarko kirjutas:Antenni Ümber tihend korras? tulede taguse tihend? Luugi tihend?