v?ikse auto kohta pole ?ldse mitte paha nii et tulevikus kolivad k?ik golfide omanikud polode peale ?le? fd tegi juba otsa lahti ja m-tech tahab sama rada minna
Irv ma kardan et auto kaalu klass on g3 kantti ja suurus kah umbes, k?ik nad ju kasvavad! Seega peris asjalik paugu p?ss tehnika on kyl juba peris vana 98 vist tulid need 20v 1.8 turbod juba, uuel golfil ju 2l turbo 16v otse pritse.
Kuigi olen suht suur VW austaja omast arust siis see auto (nagu ka viimane polo ?ldse) ei j?ta mulle suurt muljet. Minu meelest on prantslased selle pisikese klassi t?iesti omanud (clio, 207 jms). Pole nagu seda isikup?ra ja liiga "plain" minu meelest. 150 heppa tippmootorile t?nap?eval pole enam mingi tase.
Algselt postitas: samzik
Irv ma kardan et auto kaalu klass on g3 kantti ja suurus kah umbes, k?ik nad ju kasvavad! Seega peris asjalik paugu p?ss tehnika on kyl juba peris vana 98 vist tulid need 20v 1.8 turbod juba, uuel golfil ju 2l turbo 16v otse pritse.
Eelmine Polo ( Selle face-lifdita versioon) pidi igatahes Golf2 m??tudes olema
Kahju et nad teda 4 vedusena ei paku see oleks juba l??v pill! Siis oleks isegi p?hjust selle peale m?elda.
Kerge auto esivedusena palju j?udu, m?tetu kombinatsioon minu arusaamade j?rgi.
Originally posted by samzik
Kahju et nad teda 4 vedusena ei paku see oleks juba l??v pill! Siis oleks isegi p?hjust selle peale m?elda.
Kerge auto esivedusena palju j?udu, m?tetu kombinatsioon minu arusaamade j?rgi.
[Edited on 5-8-2006 by samzik]
V?ikeklassi hot hatch raske neliveolisena on veelgi m?tetum (minu arusaam...)