Volkswagen touareg
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 58519700
- Auto: Volkswagen touareg
Volkswagen touareg
Tere küsimus järgmine:
Peale pikemat soitu kuumaga lõi ette mu 2006 a v6 touareg "stop running gear fault" sellele järgnes see et nina autol (ohkpadjad) vajus alla ja enam ei toimi. Tagumine osa veel toimetab. Oskab keegi nõu anda.
Nii ise ma autodest ei jaga ööd ega mütsi küll ja kuna täna pühapäev ja kõik suletud käisin ise nokkimas. Ühesõnaga ees on üks must plastik liigend vms mis liigub autoga kaasa ja ülemine ots amordi külge kinnitatud. Vasakul pool on see ülemine its lihtsalt lahti ja ripub. Kas viga ongi selles?
Peale pikemat soitu kuumaga lõi ette mu 2006 a v6 touareg "stop running gear fault" sellele järgnes see et nina autol (ohkpadjad) vajus alla ja enam ei toimi. Tagumine osa veel toimetab. Oskab keegi nõu anda.
Nii ise ma autodest ei jaga ööd ega mütsi küll ja kuna täna pühapäev ja kõik suletud käisin ise nokkimas. Ühesõnaga ees on üks must plastik liigend vms mis liigub autoga kaasa ja ülemine ots amordi külge kinnitatud. Vasakul pool on see ülemine its lihtsalt lahti ja ripub. Kas viga ongi selles?
Viimati muutis madis2005, 29 Juul 2018, 16:27, muudetud 1 kord kokku.
-
- Veteran
- Tänanud: 785 korda
- Tänatud: 110 korda
Volkswagen touareg
Mõni klapp, aga diagnostika vaja teha. Ehk on mõni andur, aga väga ei usu.
Mul läks kere kiirendus andur ja siis kõik toimis seistes. Hoopealt ei regullinud korralikult.
Mul läks kere kiirendus andur ja siis kõik toimis seistes. Hoopealt ei regullinud korralikult.
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Volkswagen touareg
Arvatavasti üks esiamordi õhu liitmik/ventiil lahkus jäädavalt meie seast. Ei maksa eriti palju, vahetamine pole ka raketi teadus.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....