Telefoniga juhitav vw'i webasto
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- raulk89
- Huviline
- Auto: VW Passat, B8 Highline, 2017, 2.0TDI
- Tänatud: 2 korda
Hei
Kas keegi on lasknud omale selle webasto panna helistamise/api toel kaugjuhitavaks..?
Ja millist lahendust kasutanud on ja kuidas rahul on..?
VW ise pakub omalt poolt mingit dfreeeze lahendust https://www.dfreeeze.de/en/product/dfre ... reeeze-app
Kas kellelgi sellega on kokkupuuteid..?
Mulle tuli üllatuseks, kui kuulsin, et vähemalt see vw lahendus "dfreeeze" tähendab aastapõhist subscriptionit (aastas 30 euri).
Kas see aasta põhine tasu ongi taolise lahenduse puhul tavaline..?
Endal on tehasest paigaldatud passat b8'l see webasto, aga töötab ainult taimeriga või puldiga. Probleem ongi, et pult väga kaugelt ei võta.
Raul
Kas keegi on lasknud omale selle webasto panna helistamise/api toel kaugjuhitavaks..?
Ja millist lahendust kasutanud on ja kuidas rahul on..?
VW ise pakub omalt poolt mingit dfreeeze lahendust https://www.dfreeeze.de/en/product/dfre ... reeeze-app
Kas kellelgi sellega on kokkupuuteid..?
Mulle tuli üllatuseks, kui kuulsin, et vähemalt see vw lahendus "dfreeeze" tähendab aastapõhist subscriptionit (aastas 30 euri).
Kas see aasta põhine tasu ongi taolise lahenduse puhul tavaline..?
Endal on tehasest paigaldatud passat b8'l see webasto, aga töötab ainult taimeriga või puldiga. Probleem ongi, et pult väga kaugelt ei võta.
Raul
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Kui juba andmeside mängu tuua, siis läheks maksimumi peale ja laseks sellise süsteemi paigaldada, millega kaasneb veel muidki mugavusi ja huvitavaid funktsioone lisaks eelsoojenduse juhtimisele ja mis on põhimõtteliselt hilisemate kasutuskuludeta (kui andmeside kasutus välja arvata): http://www.autoextra.ee/web/gsm-alarm-pandora-smart
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Kuuldavasti pidi Remuc hea olema - https://www.remuc.fi/site/en/
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
Minul Alltrackile Remuc paigaldatud. Hea mugav ning toimiv. Jh, aastamaks on asja üks osa.
Samas see autoextra vidin tundub samuti asjalik.
- worldonfire
- Klubiline
- Auto: VW Passat B8 2.0 TDI 176kw 4mot | VW Passat B4 1.9 TDI 81kw
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 48 korda
Mul enda autol on mingi vanem remuc. Mingi suvaline kõige odavam eesti mobiilse internetiga simkaart sees ja toimib ilusti. Saab määrata palju taimereid (a'la talvel iga hommik ja õhtu kellaaeg + päev millal käivitub. ei pea enne iga webasto käivitust eelneval õhtul/hommikul aktiveerima kuskilt menüüst nagu auto spidoplokis). Lisaks saab näha aku pinget ja temperatuuri kohas kuhu temp andur paigaldatud on. Lisavõimalusena saab juurde hankida gps mooduli jne. Uuematel oli see vb isegi kaasas ostes, aga pole kindel.
Kindlasti tasub muidugi uurida, et kas uut remucit (edaspidi vist siis webasto thermoconnect nagu koduleht väidab) mingi teise sim kaardiga kasutada ei saaks.
Kindlasti tasub muidugi uurida, et kas uut remucit (edaspidi vist siis webasto thermoconnect nagu koduleht väidab) mingi teise sim kaardiga kasutada ei saaks.
Vw-le vaja diagnostikat? Või mingisugust lisavarustust? Küsi, leiame lahenduse! Pakun diagnosti/kodeerimisi jne Ross-Tech originaal Hex-Can-V2 kaabliga. Külasta ka meie facebooki Le VW Freaks või kodulehte levwfreaks.eu
- jojoonas
- Huviline
- Auto: Golf 7.5 Variant R
- Tänanud: 29 korda
- Tänatud: 12 korda
dfreeeze süsteem on 3 aastat tasuta. Peale seda 30 euri aastas. kasutab e-sim'i, ehk mingeid operaatoritasusid sealtpoolt ei rakendu.
Webasto thermocall vajab toimetamiseks sim-kaarti.
Mu Passatil oli dfreeeze peal - lihtne ja algeline süsteem, toimetab väga okeilt.
Siin mõningad kliendid ka selle peale saanud ja siiani pole kehva tagasisidet saanud.
Mu Passatil oli dfreeeze peal - lihtne ja algeline süsteem, toimetab väga okeilt.
Siin mõningad kliendid ka selle peale saanud ja siiani pole kehva tagasisidet saanud.
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Tihtipeale aastapõhine subscription (ehk aastamaks) annabki selle mugavuse, et sul on kogu aeg kõige uuem ja töötav tarkvara + support asjal peal. Ja kui eraldi tasusid operaatorilt ka ei lisandu, siis pole nagu hullu (2.5€/kuus?
).
Samas, kelle võrku see e-sim siis ühendatud on?

Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
- raulk89
- Huviline
Ookei, see tuli mulle üllatusena küll, et seal on e-sim ja operaatoritasusid ei rakendu. Siis suht teine asi.jojoonas kirjutas: ↑31 Juul 2018, 10:49 dfreeeze süsteem on 3 aastat tasuta. Peale seda 30 euri aastas. kasutab e-sim'i, ehk mingeid operaatoritasusid sealtpoolt ei rakendu.
Aga selle dfreeeze puhul ongi ainult webasto kontrollimine (sisse/välja jne), et seal mingeid lisafunktsioone nagu sellel autoextra lehel või siis näiteks sellisel, mis ma leidsin netist https://www.danhag.de/en/app-control/vw ... ing-heater ei ole..?
Aga kust see info, et 3 aastat tasuta, ma nende lehelt seda ei leidnud.
"Mu Passatil oli dfreeeze peal"
Enam siis ei ole..? Või müüsid maha vms..
Raul
- jojoonas
- Huviline
raulk89 kirjutas: ↑31 Juul 2018, 12:11Ookei, see tuli mulle üllatusena küll, et seal on e-sim ja operaatoritasusid ei rakendu. Siis suht teine asi.jojoonas kirjutas: ↑31 Juul 2018, 10:49 dfreeeze süsteem on 3 aastat tasuta. Peale seda 30 euri aastas. kasutab e-sim'i, ehk mingeid operaatoritasusid sealtpoolt ei rakendu.
Aga selle dfreeeze puhul ongi ainult webasto kontrollimine (sisse/välja jne), et seal mingeid lisafunktsioone nagu sellel autoextra lehel või siis näiteks sellisel, mis ma leidsin netist https://www.danhag.de/en/app-control/vw ... ing-heater ei ole..?
Aga kust see info, et 3 aastat tasuta, ma nende lehelt seda ei leidnud.
"Mu Passatil oli dfreeeze peal"
Enam siis ei ole..? Või müüsid maha vms..
Raul
VÕibolla see mingi dfreeze'i ja VW enda eripakett, et kuskilt mujalt ostes ei saa tasuta algul. Igatahes kui ma enda süsteemist selle tellin, on 3 aastat tasuta ja neljandast aastast esialgse info kohaselt 19.90 + KM aastas. Sisuliselt mitte midagi.
"Usage is free of charge for the first 3 years, with an annual fee following this. Details of the fee can be found on the website indicated above (€19.90 from the fourth year as of Nov. 2015). "
Lisafunktsioone pole jah, soendust või siis tuulutust saad reguleerida nii on/off funktsiooniga kui ka taimerit sättida. Äpp suhtliselt algeline ikkagi aga nagu eelnevalt ka ütlesin, toimetas minu küll täiesti probleemivabalt.
Passati müüsin eelmise aasta augustis Pärnusse edasi jah. Uuel omanikul tegime sinna konto ja ühendasime ära ja toimis edasi. Sellel saab 2019/2020 talvel see tasuta periood läbi ja siis vaja korra aastas litsents osta.
- jojoonas
- Huviline
Dunno.aus kirjutas: ↑31 Juul 2018, 11:09 Tihtipeale aastapõhine subscription (ehk aastamaks) annabki selle mugavuse, et sul on kogu aeg kõige uuem ja töötav tarkvara + support asjal peal. Ja kui eraldi tasusid operaatorilt ka ei lisandu, siis pole nagu hullu (2.5€/kuus?).

The auxiliary heater is controlled via a server using a smartphone app or tablet or PC web app.
The auxiliary heater can still be controlled using the existing and installed control elements (e.g. heating button, timer, remote control).
Primary functions: Heat your vehicle at the press of a button regardless of how far away you are, set the start time and duration as needed and request status reports.
Communication via: USSD (no additional SIM card required)
- raulk89
- Huviline
On keegi midagi sellist paigaldanud..?HawkHill kirjutas: ↑30 Juul 2018, 20:48 Kui juba andmeside mängu tuua, siis läheks maksimumi peale ja laseks sellise süsteemi paigaldada, millega kaasneb veel muidki mugavusi ja huvitavaid funktsioone lisaks eelsoojenduse juhtimisele ja mis on põhimõtteliselt hilisemate kasutuskuludeta (kui andmeside kasutus välja arvata): http://www.autoextra.ee/web/gsm-alarm-pandora-smart
Lisaks ma vaatan, et seal mingi Smart New ja Smart Pro ka lisaks. See Smart Pro tundub kõige fancym seal vist.
Ja teine asi, mollerauto soovitab seda dfreeeze, ega nad ilmselt midagi muud ise paigaldama ei hakka ka ilmselt..?
Ma mõtlen, et kui lasen kusagil taolise (pandora) paigaldada, siis kas Møller'ist vaadatakse kuidagi viltu ka (mõtlen garantii osas, kuna mul veel garantii paar aastat kehtib).
525.- eest tundub see dfreeeze suht algeline ikka, arvestades, et tiba juurde ja saaks palju parema.
Raul
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Ei leidnud, et toetaks webasto Lin-busi, mis on B8 telestardi juhtimisahel.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- sygnus
- Huviline
- Telefon: +37256883021
- Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 M54B30 SMG '03
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kaevan vana teema ülesse. Kas keegi on Webastole lasknud paigaldada ka seda Webasto enda Thermo Connect lisa?
Olen 2017 aasta paskaagi omanik ning tehasest on Webasto juba peal ja töötab puldiga. Peas susiseb ikka mõte, et võiks olla üle telefoni juhitav, kuid Mollerauto pakutud hind pani kukalt kratsima - 709 euro eest võin ma seda pulti ka klõpsida. Mõtlen, et kas kuskilt võiks uurida või leida paremaid alternatiive just hinna osas?
Olen 2017 aasta paskaagi omanik ning tehasest on Webasto juba peal ja töötab puldiga. Peas susiseb ikka mõte, et võiks olla üle telefoni juhitav, kuid Mollerauto pakutud hind pani kukalt kratsima - 709 euro eest võin ma seda pulti ka klõpsida. Mõtlen, et kas kuskilt võiks uurida või leida paremaid alternatiive just hinna osas?
Viimati muutis sygnus, 09 Jaan 2021, 01:48, muudetud 2 korda kokku.
-
- Veteran
- Tänanud: 74 korda
- Tänatud: 73 korda
Lihtsalt huvist, et miks see parem on? Paned auto 50km kaugusele ja siis paned sooja, ise hakkad jalgrattaga autoni sõitma?
Tallinna ümbruses saab minult ka tekstiilipesurit rentida!
-
- Huviline
- Telefon: 5kolm423753
- Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 122 korda
Inimlik laiskus ja mugavus. Ma sügelen sama asja peale

.
-
- Klubiline
- Telefon: 53542362
- Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 52 korda
Pakkuda alternatiivina Webasto toodetele sellist lahendust:
https://henmagrupp.ee/altox-wbus-5-gps
Oluliselt parema hinnaga ja rohkemate funktsiooniga. Suhtlus soojendiga toimub üle interneti, mis teeb äppi kasutamise väga mugavaks ja kiireks.
https://henmagrupp.ee/altox-wbus-5-gps
Oluliselt parema hinnaga ja rohkemate funktsiooniga. Suhtlus soojendiga toimub üle interneti, mis teeb äppi kasutamise väga mugavaks ja kiireks.
-
- Veteran
- Tänanud: 74 korda
- Tänatud: 73 korda
Olgu. Täna panin Kõrvemaal suusatades enne viimast laskumist puldist tööle. Kuna teadsin, et väikse ringi teen veel, siis parklasse jõudes oli auto soe

Kui tahate, siis peab muidugi saama telefoniga

Tallinna ümbruses saab minult ka tekstiilipesurit rentida!
Mul ühel autol pult ja teisel telefoniga, mõlemad olid peal. Kui täna peaks paigaldama ja hind oleks sama, paneks telefoni oma. Kõnekaart sees, 4 eurut oli vist.
Telefoniga panen suvalisest kohast ja millal tahes tööle kui on levi, muidugi saab ka ju taimeri panna.
Naine tööl olles puldiga autot sooja panna ei saa( auto pole kaugel aga kuidagi nurga taga).
Thermacalliga saab vist lisada ka teisi telefone, pulte ainult 1 ja tavaliselt kodus.
Need minu tähelepanekud.
Telefoniga panen suvalisest kohast ja millal tahes tööle kui on levi, muidugi saab ka ju taimeri panna.
Naine tööl olles puldiga autot sooja panna ei saa( auto pole kaugel aga kuidagi nurga taga).
Thermacalliga saab vist lisada ka teisi telefone, pulte ainult 1 ja tavaliselt kodus.
Need minu tähelepanekud.
Olen paigaldanud nii Thermocalli kui ka selle analoogi. Momendil paigaldan ainult analoogi.
Toimivad mõlemad norm. Hinna vahe on ainult muud eriti ei midagi.
Sinna on võimalik korraga 3 kuni 5 telefoni külge pookida.
Analoogil on see eelis veel et kui on vaja teha sõidusoojendist täisväärne eelspoojendi siis see pisut lihtsustab kogu seda ümberehituse elu.
Telefoni juhtimisel on veel see eelis ka et ei pea veel ühte vidinat võtme küljes kandma mis või segama jääda või siis kui ei kasuta ära kaduda.
Toimivad mõlemad norm. Hinna vahe on ainult muud eriti ei midagi.
Sinna on võimalik korraga 3 kuni 5 telefoni külge pookida.
Analoogil on see eelis veel et kui on vaja teha sõidusoojendist täisväärne eelspoojendi siis see pisut lihtsustab kogu seda ümberehituse elu.
Telefoni juhtimisel on veel see eelis ka et ei pea veel ühte vidinat võtme küljes kandma mis või segama jääda või siis kui ei kasuta ära kaduda.
Viimati muutis Raivar, 10 Jaan 2021, 18:02, muudetud 1 kord kokku.
http://www.ak47.ee/bmw/Treila/
-
- Uustulnuk
Äratan vana teema uuesti ellu. Oskab keegi seletada kas ja kuidas saab VW äppiga webastot sisse lülitada? Kas selleks peab tellima läbi VW internetipaketi või saab ka ilma? Masinaks on 2020 aasta Passat.
Pult on küll olemas, aga auto jääb parklas piisavalt kaugele, et toast signaal sinna ei ulatu.
Pult on küll olemas, aga auto jääb parklas piisavalt kaugele, et toast signaal sinna ei ulatu.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
VW äpiga peaksid omale konto tegema, raadios sisse logima ning kui tellimus aegunud, uue perioodi ostma.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Vastan iseendale.
Webasto Thernoconnectil on, kas WBus või 12V väljund. Vanematel ühendatakse see wbusiga ja soovi korral lisaks 12V ahelasse.
LIN Telestartidel ainult 12V ahelasse. VW lisakitil pole muidugi tagasiside ahel ühendatud, seega ei näe, kas ahi tööle läks. Saab lisajuhtmega parandatud.
Soomlaste Remuc müüdi Webastole maha ja ploki tehniline ehitus on sama. Uuematel lihtsalt ainult eSim ja vanematel füüsiline.