App-connect
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Klubiline
- Auto: Sharan, Golf
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 11 korda
App-connect
Tere,
Kas olen õigesti aru saanud, et app-connect ning android auto võimaldavad üheskoos näiteks Waze pilti auto ekraanile saada?
Kas tegemist on lihtsalt järelpaigaldatava lisaga? Kohati jääb mulje, et piisab litsentsist, kuid osad allikad väidavad, et peab spetsiaalne USB pesa olema.
Autoks Sharan, mille menüüdes app-connect aktiveerimist nõudis.
jJanno
Kas olen õigesti aru saanud, et app-connect ning android auto võimaldavad üheskoos näiteks Waze pilti auto ekraanile saada?
Kas tegemist on lihtsalt järelpaigaldatava lisaga? Kohati jääb mulje, et piisab litsentsist, kuid osad allikad väidavad, et peab spetsiaalne USB pesa olema.
Autoks Sharan, mille menüüdes app-connect aktiveerimist nõudis.
jJanno
Viimati muutis J.Aru, 12 Aug 2018, 19:53, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Pealkirjale suur algustäht
Põhjus: Pealkirjale suur algustäht
- Golhv
- Huviline
- Auto: mk6, mk7 TL, mk7 CL, mk7,5 R-line, mk7 GTI, mk8 Style, mk7 7 GTI PP
- Tänanud: 75 korda
- Tänatud: 103 korda
App-connect
Androidi jaoks usb vahetama ei pea, iphone vajaks uut usb porti.
Enne tasub selgeks teha ka kuidas android auto telefoni saad ilusti, et ei tuleks üllatust, sest iphone puhul midagi eraldi tõmbama ei pea.
Tõmbad googlest apk, või jaurad mõne vàlismaa konto ja vpniga, aga saab waze ette kyll kui telefon toetab
Enne tasub selgeks teha ka kuidas android auto telefoni saad ilusti, et ei tuleks üllatust, sest iphone puhul midagi eraldi tõmbama ei pea.
Tõmbad googlest apk, või jaurad mõne vàlismaa konto ja vpniga, aga saab waze ette kyll kui telefon toetab
-
- Klubiline
App-connect
Jah Eestis Android Auto tööle saamine oli törts nuputamist. Aga mingi Zafiraga ma tööle olen korra saanud (tõmbasin apk). Sealt see mulle meeldima hakkaski. Väga mugav lisa.
Pikemalt ei jõudnud uurida, aga mõningad koostööhäired olid android autol ning automaatiseerimisrakendusel llama, aga see juba mõne teise foorumi teema.
Lisaks avastasin, et pooleteise aastaga on telefonile Waze pilt sisse põlenud
Pikemalt ei jõudnud uurida, aga mõningad koostööhäired olid android autol ning automaatiseerimisrakendusel llama, aga see juba mõne teise foorumi teema.
Lisaks avastasin, et pooleteise aastaga on telefonile Waze pilt sisse põlenud

- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
App-connect
Androidi eksperdid räägivad midagi APK mirrorist. Tavakasutaja jaoks on see play poe regiooni ja VPNi teema VEITS keeruline, kas te ei arva?
iOS saab Waze ametliku toe sügisest, kui tuleb iOS12 välja (live).
Muidugi jah, kõik eeldab, et AppConnect raadiole ostetud on.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
- TaKu8
- Klubiline
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 12 korda
App-connect
Nojah, kuidas võtta. Lisasin mastercardi play poodi ja aadressiks panin UKs reaalse aadressi. Ostsin VPN äpi millem prooviperiood tasuta. Valisin äpis serveriks uk. Tõmmasin äpi,käivitasin,uuendasin ja tühistasin vpn tellimuse.aus kirjutas: ↑13 Aug 2018, 15:27 Androidi eksperdid räägivad midagi APK mirrorist. Tavakasutaja jaoks on see play poe regiooni ja VPNi teema VEITS keeruline, kas te ei arva?
Kui tõmbasin otse apk siis hakkas ta mul ikka jonnima ja ei tahtnud äppi ära uuendada.
-
- Klubiline
App-connect
Tere,
Töötab kenasti. Esindus tegi aktiivseks.
1 väike mure on, aga see pole enam VW eripära. Nimelt kaotavad Samsungi telefon ja Samsungi kell omavahelise sideme kui USB külge panna enne auto ning telefoni sinihamba ühenduse loomist. Netist otsides jäi arusaam, et see mure on juba üle aasta ning vaatamata kurtmisele pole veel ei google ega samsungi poolt suudetud seda ära lahendada (Palju kurtmist). Peab oma telefoni automatiseerimisskriptid paika tuunima
jJanno
Töötab kenasti. Esindus tegi aktiivseks.
1 väike mure on, aga see pole enam VW eripära. Nimelt kaotavad Samsungi telefon ja Samsungi kell omavahelise sideme kui USB külge panna enne auto ning telefoni sinihamba ühenduse loomist. Netist otsides jäi arusaam, et see mure on juba üle aasta ning vaatamata kurtmisele pole veel ei google ega samsungi poolt suudetud seda ära lahendada (Palju kurtmist). Peab oma telefoni automatiseerimisskriptid paika tuunima

jJanno
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
App-connect
Mingit appi pole vaja. Apple iOS toetab CarPlay alates iPhone5/iOS7.1 .
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus