Golf 5 dsg käigukasti korpus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
- Telefon: 55947499
- Auto: VW Golf 5 1.9TDI
Tervist,
Oskab keegi targem öelda kas Golf 5 dsg käigukastide korpused on kõigil samad? Muidugi erinevus võib olla mootoripoolsetes kinnitustes nö sidurikojas aga ülejäänud korpuse osa?
Oskab keegi targem öelda kas Golf 5 dsg käigukastide korpused on kõigil samad? Muidugi erinevus võib olla mootoripoolsetes kinnitustes nö sidurikojas aga ülejäänud korpuse osa?
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Selles mõttes on ju mõttetu küsimine. Esitad tehnilise foorumisse küsimust. Milles probleem? Järgekordne D S G. ,kuid käigukasti korpused on samad . ON ja samad.
-
- Uustulnuk
See küsimus on minu jaoks asjalik ja kus siis veel küsida kui tehnilises osas. Nimelt probleem on selles et hetkel on dsg kasti korpusel auk sees võõrkeha tõttu ning tahtsingi lihtsalt küsida kas on võimalik nö suvalise golf 5-e dsg kasti korpust kasutada ja sisu ümber lapata.
-
- Veteran
- Tänanud: 785 korda
- Tänatud: 110 korda
Ära seda tõnis3 juttu loe! Tal isiklik suur viha dsg kastide vastu! Terve foorum seda täis kirjutatud! 
Ma väga ei usu, et võtad suvalise kasti ja saad sisud ümber lapata.
Pigem otsi samasugune kast!

Ma väga ei usu, et võtad suvalise kasti ja saad sisud ümber lapata.
Pigem otsi samasugune kast!
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
-
- Huviline
Küsiti , kas käigukasti KORPUS sobib. Tegelikult on ju nii ,et keegi ei müü käigukasti korpust eraldi . Sisu siis kellele? Osta teine kast. MustVälk. Viha ei ole mitte D S G .kastile,kuid kui palju on keberniite temas. D S G . Olge ausad vastuses. Palju maksis mugavus D S G kastiga autol? Ja
-
- Huviline
- Auto: VW G2
- Tänatud: 5 korda
Kui eeldada et autol on all kast DQ250 02E siis peaks sobima kastid millel on 02E korpuse peal,see tähistus näitab ära kasti põhimõõdud.Sisemuse kood on teine asi.
Vastus küsimusele palju maksab DSG mugavus siis keskmiselt 1500 euri on uue auto hinna erinevus ja kui keegi sõidab Golf kahega ja kiidab et see on ainuõige valik ilmas siis on tal küll siin elus väga vähe valikuid.
Vastus küsimusele palju maksab DSG mugavus siis keskmiselt 1500 euri on uue auto hinna erinevus ja kui keegi sõidab Golf kahega ja kiidab et see on ainuõige valik ilmas siis on tal küll siin elus väga vähe valikuid.
-
- Huviline
Ussike. On sinul siiski tehniliselt enavmähem arusaamine , mugavus ,Ja siis D S G. ,,MUGAVUS,, D S G. Ei anna nõu ,kuid soovitan. Mitte enam probleeme tekitada foorumis D S G. Käigukastist.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kiidame enesekriitilist postitust.

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Uustulnuk
Tervist,
Ma siin eelistuste jms üle vaidlema ei viitsi hakata.
Ühesõnaga otsisin igaltpoolt infot(tänud neile kes abiks olid) ja sain lõpuks dsg korpuse edukalt vahetatud ilma suurte kuludeta. Kuigi jah neid kaste liigub vähe aga kes otsib see leiab. Põhimõtteliselt sobivad enamus 02E koodiga dq250 kastid. Erinevused on selles kas on nelikvedu, rida- või V tüüpi mootor ja muidugi ülekanded ning kasti "aju" erinevad aga kuna mul oli ainult korpus oluline siis seda suurem oli valik.
Kellel veel mingit olulist infot on võib siin julgelt jagada, ehk on kellegil tulevikus vaja.
Ma siin eelistuste jms üle vaidlema ei viitsi hakata.
Ühesõnaga otsisin igaltpoolt infot(tänud neile kes abiks olid) ja sain lõpuks dsg korpuse edukalt vahetatud ilma suurte kuludeta. Kuigi jah neid kaste liigub vähe aga kes otsib see leiab. Põhimõtteliselt sobivad enamus 02E koodiga dq250 kastid. Erinevused on selles kas on nelikvedu, rida- või V tüüpi mootor ja muidugi ülekanded ning kasti "aju" erinevad aga kuna mul oli ainult korpus oluline siis seda suurem oli valik.
Kellel veel mingit olulist infot on võib siin julgelt jagada, ehk on kellegil tulevikus vaja.