Tervist, tüütan siin jälle klubilisi mingi mõttetu veljujauramisega. Nimelt plaan soetada 18 tollised veljed enda golf7.5 variandile. Tahaks et veljed jääks kerega tasa või grammi sissepoole. Osadest foorumitest olen lugenud et ET35 mahub kenast ära koos 225/40 rehviga ja ei käi kuskile vastu, mõni jälle ytleb et käib vastu. ET35 pidi ees kerega päris tasa olema ja taga veidi seespool. Osad on soovitanid ka erilaiuseid aga sellist komplekti mis meeldiks ja mis sobiks on keeruline leida. Kas soovitate kindlapeale minnaET40+ga et ei käi kiskile vastu või on kellelgi kogemusi et35ga
Oleneb ikka velje laiusest. 8.5" lai velg ET45 on luukpära puhul koopaservaga peaaegu et tasa. Universaali puhul peaksid tagumiste kohta natuke kodutööd tegema, võimalik et siis peaks ET väiksem olema.
Endal hetkel ees 7.5" ja ET35, taga 8.5 ja ET40, istub nii -
matis kirjutas: ↑25 Nov 2018, 17:45
Rehvid samad jah, kõik 225/40. Ei saa erimõõdus panna, üks foorumlane hakkaks mind liiklusõnnetuste põhjustamises süüdistama.
Hakkab niikuinii. Küll ta varsti selle postituse ülesse leiab.
Rehvid samad jah, kõik 225/40. Ei saa erimõõdus panna, üks foorumlane hakkaks mind liiklusõnnetuste põhjustamises süüdistama.
Aga mis siis saab kui tehase poolt ees ja taga erimõõdus?
Lasteaed. Kes tänasid lakoonilise vastuse eest ,,Päriselt,, Tito vastust. Tiitre. Suhtlen tehniliselt. Palun tito ja tiitre ,suhelge omavahel kallistusi jagades,kuid vastake tehniliselt,ei huvita teie teine teise armastus. Oleme tehnilises foorumis.
t6nis3 kirjutas: ↑16 Veebr 2019, 00:16
Lasteaed. Palun tito ja tiitre ,suhelge omavahel kallistusi jagades,kuid vastake tehniliselt,ei huvita teie teine teise armastus.
Avastasin alles praegu, et kodanik t6nis3 on palunud 2 Tiitu omavahel embama!
A ma tahab ka kalli saada
BTW. originaal mõõdus veljed ja flantsidega lükka neid nii kaugele kui tahad Originaal 19" velgedel mul ees 10mm ja taga 15mm flantsid vahel. Talvekad on 8" laiad ja ET38 .. esimesed on ikka tiivada väga tasa. Pilte näed mu instagrammist