Tere.
Autoks vw passat alltrack 2014(2.0 103kw). Probleem selles ,et päris tihti kaob nelivedu ära. Jätan korra auto seisma ja töötab jälle. Probleem olnud juba üle aasta. Veakood ütleb et mehhaaniline viga. Pidavat umbmäärane veakood olevat. Ehk kellelgi olnud sama viga ja oskab öelda mida remontida. On pakutud pumpa või haldexi aju. Ei raatsi umbes juppe vahetama hakata. Õli filter vahetatud.
Nelik kaob ära.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5247813
- Auto: Vw passat alltrack 2014
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 80 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Nelik kaob ära.
Mul analoogne viga küll vanema põlvkonnaga, aga lõppeks oli viga nii ajus kui pumbas. 
Üks variant, kui leiad kellegi, kes nõus katsetama, siis juppe omavahel vahetada - aju/pump ringi tõsta ja vaadata, mis siis teeb.
Aga kui vahetada, siis mina alustaks pumbast, on odavam.

Üks variant, kui leiad kellegi, kes nõus katsetama, siis juppe omavahel vahetada - aju/pump ringi tõsta ja vaadata, mis siis teeb.
Aga kui vahetada, siis mina alustaks pumbast, on odavam.

Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.